zondag 19 juni 2016

OOTD | Festival Vibes


Een van de leukste periodes van het jaar is weer aangebroken: het festivalseizoen! Mijn favoriete artiesten zien, chillen in het gras, kraampjes met heerlijk eten en leuke outfits, daar kijk ik in de lente al naar uit. Over dat laatste zal dit artikel gaan, want ik laat je de outfits zien die mijn zusje en ik vorig weekend naar Pinkpop droegen. Hopelijk kunnen we je inspireren voor wanneer jij te festivallen gaat.


Wat jammer dat het weer achter de rug is! Van alle festivals is Pinkpop toch echt wel mijn favoriet. Dit jaar was alweer mijn vijfde bezoek en ik hoop dat er nog vele zullen volgen. Dit keer gingen we op zondag en zag ik onder andere All Time Low, Kygo, Balthazar en uiteraard sir Paul McCartney. De outfitfoto's heb ik geschoten voor al die optredens en achteraf is dat maar goed ook. We hebben namelijk heel wat buien moeten doorstaan. Dit wisten we al van tevoren, dus we hadden poncho's meegenomen en ons wat warmer gekleed. Ik had jullie graag een zomerse outfit willen laten zien met korte broek en topje, maar deze dag moesten we toch echt een lange broek en een vest aan. Toch denk ik dat het wel festivalwaardige outfits zijn en ik hoop jij ook.


Didi's outfit:
 Shirt - C&A
Broek - H&M
Schoenen - Vans
Tasje - H&M
Choker - Chokers
Zonnebril - markt in Spanje


Mijn outfit:
Shirt - H&M (Coachella collectie)
Vestje met franjes - Primark
Zwart vest - H&M
Broek - Primark
Zonnebril - tweedehands
Choker - Chokers
Ketting - markt in Londen
Tasje - Stradivarius
Schoenen - Van Haren

Je kunt waarschijnlijk wel zien dat de kledingstijl van mijn zusje en mij nogal van elkaar verschilt, maar toch vind ik dat juist wel leuk. Zij gaat voor iets alternatiever en ik voor iets meer kleur. Over de chokerkettingen wil ik eerlijk zijn, die heb ik ontvangen voor dit artikel. Ik ben er echt ontzettend blij mee en kan je echt aanraden een kijkje op hun website te nemen. Zo'n ketting moet wel bij je passen, maar als je er net zo gek op bent als ik zit er zeker wat voor je bij. Onze zonnebrillen zijn helaas van de markt, maar in de winkel zijn momenteel veel van zulke modellen te vinden. Hopelijk heb ik je voor een festivaloutfit kunnen inspireren en heb je op het festival waar jij heen gaat iets mooier weer!

Wat draag jij naar een festival deze zomer?

dit bericht bevat artikelen die ik heb ontvangen

Related:

1 opmerking:

  1. Leuk om te zien dat jullie hier al chokers droegen! Ik kom nu pas achter de trend maar zie dat ze op festivals al langer gedragen worden. Wanneer hadden jullie je eerste choker? (En dan telt de jaren 90 natuurlijk niet mee haha!)

    BeantwoordenVerwijderen