woensdag 8 oktober 2014

Sally Hansen Miracle Gel | Street Flair


De hele hype van gelnagels met lamp heb ik overgeslagen, maar sinds kort kan het gelukkig nog makkelijker. Je hebt geen lamp meer nodig, want Sally Hansen introduceerde pas geleden de Miracle Gel lakken. Er zijn bijna veertig kleuren Miracle Gel nagellakken te koop en ik testte dit uit door te beginnen met één daarvan.Zoals we van Sally Hansen gewend zijn, zitten de lakken weer in redelijk grote potjes. Ze bevatten deze keer 14.8 ml, waar je wel een heel tijdje mee vooruit kunt. Wat het merk met deze lijn belooft, is dat je met dit systeem veertien dagen van mooi gekleurde nagels kunt genieten. Dat zullen we nog wel eens zien!Het proces voor de Miracle Gel nagels van Sally Hansen bestaat uit twee stappen. Ten eerste breng je het kleurtje aan waarvoor je hebt gekozen. In mijn geval is dat Street Flair, een donkere lila kleur. Of lichtpaars natuurlijk, het is maar hoe je het bekijkt.


Daarna breng je de top coat aan en zal deze combinatie wel twee weken moeten blijven zitten. Waarschijnlijk zal deze top coat ook goed werken in combinatie met andere gekleurde basis lakken, maar dat is een mooie test voor een andere keer. Vandaag draait het om Sally Hansen.

Dag2

Ik lakte mijn nagels op een avond (dag 1) en hier zie je een foto die gemaakt is op de dag na het lakken. We zullen dit dan tellen als dag 2. Van Street Flair gebruikte ik trouwens twee lagen en die twee gaven een prima dekking. Ook gebruikte ik uiteraard de top coat er overheen.

Dag 5

Na vijf dagen vond ik de lak er eigenlijk nog wel prima uitzien. Aan de toppen van mijn nagels waren hele dunne randjes weggesleten, maar het viel bijna niet op. Vooral na vijf dagen viel de schade hartstikke mee. Ik besloot nog een tijdje verder te gaan met testen.

Dag 8 

Op dag 4, 5, 6, 7 en 8 van de test moest ik vakken vullen op mijn werk (niet alleen hele dagen), wat mijn nagels wel iets meer kan schaden dan wanneer ik niet werk. Ik pulk aan tape en til kratten en mijn nagels begonnen er op dag 7 toch wel echt wat minder mooi uit te zien. Wat daarnaast ook kan schelen, is dat mijn nagels niet ontzettend sterk zijn en na een aantal dagen echt wat scheurtjes krijgen. Je kunt het zien op de foto hierboven, maar de nagels aan mijn andere hand waren er daarentegen nog slechter aan toe.


Wanneer jullie dit lezen heb ik net deze foto gemaakt en de nagellak van mijn nagels verwijderd. Helaas was het einde van mijn prachtige gelnagels gisteren al in zicht. Zeven dagen heeft deze Miracle Gel het dus volgehouden. Het effect van de lak zal wel schelen met de sterkte van jouw nagels, maar langer dan een week kan het resultaat niet blijven. Dat is dus maar de helft van de tijd die Sally Hansen belooft. Vooralsnog ben ik tevreden over de lak. Na een week ben ik de kleur op mijn nagels echt wel zat en wil ik graag een andere lak gebruiken. Als jij dit ook hebt en op zoek bent naar een lak die alsnog wel een week blijft zitten, zou je hier natuurlijk voor kunnen kiezen. Het is weinig werk en je kunt er lang mee doen.


Sally Hansen is in ieder geval te koop bij Etos en een potje Miracle Gel nagellak kost €11,99. 


Voor welke kleur Miracle Gel kies jij?

7 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf kleurtje! Ik vind zeven dagen prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het best nog prima! Gemiddeld blijft een lakje bij mij goed zitten voor 1 à 2 dagen dus moest zo'n gellak het 4 dagen uithouden bij mij ben ik al lang tevreden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij mij doen lakjes het gemiddeld ook maar 1 tot 2 dagen dus dit is wel een verschil! Toch vind ik de kleuren van Sally Hansen niet heel mooi. Goede review en mooie foto's, leuke blog, ik volg je nu XO

  http://www.ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij mij blijft nagellak maar ongeveer 2 dagen goed zitten, 7 dagen is een hele prestatie! Mooi kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een week is echt al wel heel goed en het is een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur, ook fijn dat hij toch een week blijft zitten!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. klinkt heel goed! moet het echt ook eens gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen