donderdag 21 april 2016

Primark geurkaarsen | Pink Grapefruit en Pineapple & Ginger


Yes, het zonnetje komt tevoorschijn! Maar no way dat ik daarom mijn geurkaarsen ga opbergen. Het is gewoon tijd om wat zoetere en meer zomerse geuren te gaan branden. Deze twee kaarsjes van Primark brengen mij al helemaal in de stemming. Kijk je mee?


Je kent de kleine geurkaarsen van Primark vast wel. Ze zijn bijna altijd wel bij de kassa te vinden wanneer je gaat afrekenen. Toch zal je deze misschien iets sneller meepakken, want de verpakking heeft een update gekregen. De kleuren van de kaars zelf zijn vrolijk in pastel, het label is super schattig en de deksel doet me denken aan zo'n mason jar.


Dan nog wat praktische informatie: de kaars zal zo'n 16 uur branden. Best lang voor zo'n schattig klein kaarsje! Nu zal ik kort de geuren met je bespreken.


Pink Grapefruit: Ik zal je eerlijk zeggen dat ik geen fan ben van grapefruit. Toch ligt de geur van deze kaars ver van grapefruit. Ik zal 'm eerder omschrijven als bloemig, fris en subtiel. Anders dan ik gewend ben, maar best lekker.


Pineapple & Ginger: Deze geur is een stuk meer aanwezig wanneer je de deksel eraf haalt. De scherpe geur van ananas komt gelijk op je af en ook gember is in de kaars te ontdekken. Mierzoet en een beetje zuur, daar moet je van houden. I like it!


Het zal je misschien niet verrassen, maar er komt niet zoveel geur van de kaarsen af wanneer je ze aansteekt. Dit probleem heb ik vaker gehad bij de kleine versies van Primark. Hoe los je dit op? Brand ze bijvoorbeeld op je nachtkastje, dus lekker dichtbij, brand er meerdere tegelijk of koop een grotere variant. Die zijn namelijk net als deze kleintjes lekker betaalbaar.

Pink Grapefruit en Pineapple & Ginger geurkaars, te koop bij Primark - €1,00 per stuk


Welke geurkaars pak jij er in de zomer bij?

Meer van Primark:

No Comments Yet, Leave Yours!