woensdag 27 april 2016

April Favorites


April, de maand waarin de vogels fluiten en de eerste zonnestralen ons na de koude maanden bereiken. In ieder geval, dat had het moeten zijn, maar helaas lijkt het zo aan het einde van de maand wel winter! Toch weerhoudt dat ons er niet van om in onze favorieten wat heerlijk, zomerse producten te laten zien.

THE BEATLES - TWIST AND SHOUT

Ilona: In een ver, ver, verleden toen ik nog op de middelbare school zat en muziekles kreeg zijn we met de klas ooit een project gaan doen waarbij we naar een muziek studio gingen. Dit nummer van The Beatles zijn we toen opnieuw gaan uitvinden en sindsdien ben ik het niet meer kwijt geraakt. De laatste periode luister ik weer erg vaak naar Twist and Shout, het is zo vrolijk en opgewekt en ik word er gewoon enorm vrolijk van!

TWO NACHO CHIPS JOKE

Een man die z'n vrouw opneemt terwijl ze, in een dronken bui, een grap vertelt. Dat is waar het idee voor deze animatie vandaan kwam. Veel meer kan ik er niet over kwijt, daarvoor moet je echt de video kijken. Zelf heb ik hier smakelijk (see what I did there) om moeten lachen en ik hoop jij ook.

CALVIN KLEIN - CK IN 2U FOR HER

Deze geur vind ik perfect als het gaat om de combinatie van geurnoten. Bij het opspuiten is de geur erg fris, maar wat aan de bloemige kant. Naarmate de geur wat weg walmt blijft er een hele warme, houtachtige geur over en dat vind ik echt heerlijk qua geur. Het is een parfum wat echt voor ieder wat wils heeft als het gaat om geur en het allerfijnste van de parfum is misschien dan ook wel de prijs. Voor twee tientjes kan je de parfum al bestellen bij Douglas.

ESSENCE - MELLOW YELLOW

Deze kleur ♥ I love it! Geel vind ik perfect voor de zomer, maar als dat gecombineerd gaat met een pastel tint dan ben ik verkocht. Dit geldt dan overigens voor alle pastel tinten, want ook blauw, paars en roze pastel zijn groot favoriet. Mellow Yellow van Essence stond al heel lang op mijn lijstje, maar omdat het een hele oude verpakking is kon ik hem natuurlijk niet meer vinden. Totdat een vriendin van mij haar stash ging opruimen en ik een kijkje mocht nemen in haar weggeef bakje, score!

YVES ROCHER - LIMITED EDITION PEAR CARAMEL BODY LOTION

Oké, echt winter is het niet, maar aangezien het wel zo voelt blijf ik met alle liefde producten gebruiken die qua geur meer met de winter, dan met de zomer te maken hebben. Deze body lotion met gekarameliseerde peer is daar het perfecte voorbeeld van en ik vind hem geweldig. De lotion is erg zacht, bijna water en smeert goed uit over de huid. En hoe ze het doen weet ik niet, maar de geur is exact zoals je hem zou verwachten, mier en mierzoet. De body lotion is van de kerstcollectie van 2014 en helaas niet meer te koop.

LIPTON BLUEBERRY MUFFIN TEA

Evi: Ik wist eigenlijk al ontzettend lang dat deze thee bestond, maar sinds kort heb ik deze weer herontdekt. Ik dronk deze pasgeleden bij een vriendin en was weer helemaal verliefd op de smaak. Het is de blueberry muffin thee van Lipton en hij smaakt op de een of andere manier écht naar blauwe bessen muffin. Best knap voor een thee met maar drie ingrediënten: zwarte thee, aroma en bosbes. Ik ben onder de indruk!

SJ WATSON - VOOR IK GA SLAPEN

Sinds de vorige Favorites ben ik weer in een nieuw boek begonnen en het is wat heel anders dan de vorige. Eindelijk lees ik weer een thriller en ik ga er snel doorheen. Ik ben al over de helft op dit moment. Ja, dat is heel wat voor mij. Vanaf het begin zit ik al helemaal in het verhaal en ik moet zeggen dat het alsnog alsmaar spannender en spannender wordt. Het boek is heel goed opgebouwd. Daarnaast is het hoofdonderwerp enorm interessant om over te lezen, maar deze zal ik nog niet aan je verklappen. 

THE BODY SHOP BODY SORBET

Ja, laat ik er maar weer eens een product van The Body Shop tussen zetten. Dit keer wil ik het even over de body sorbets van het merk hebben. Nu de zon weer wat meer is gaan schijnen heb ik mijn body sorbets weer uit de kast getrokken en ik merk gelijk weer hoe verfrissend deze crèmes zijn. Het is echt een soort luchtig sorbetijs dat gemakkelijk over je huid te smeren is. Ik heb een body sorbet in de geur mango, satsuma en virgin mojito. 

PROJECT CATWALK

Dan nog een serie die ik de afgelopen tijd veel gekeken heb. Ik heb het over Project Catwalk, een serie die ik altijd met mijn ouders keek toen het een aantal jaar terug op tv was. Een tijdje geleden dacht ik weer aan de serie en ben ik gaan zoeken op het internet. Uiteindelijk kwam ik bij de UK versie uit en ben ik heel willekeurig naar seizoen 3 gaan kijken. Mega leuk! Het is vooral leuk om te kijken als je interesse hebt en mode, maar bevat daarnaast ook hele meeslepende, dramatische en grappige stukjes. 


SPOTIFY PLAYLIST: THROWBACK

Je ziet 'm hierboven al staan. Ik heb op Spotify een playlist gemaakt met allerlei oude nummers met de naam THROWBACK. Nou ja, niet heel oud. De nummers komen voornamelijk uit 2007, 2008 en 2009 en ik ken ze vooral uit mijn jonge tienerjaren. Het kijken van Project Catwalk uit 2007 hielp trouwens ook enorm goed bij het aanvullen van mijn playlist. Ik ben benieuwd of je, als je net als ik twintig bent, ook veel van deze nummers herkent.

Dit waren ze weer, de favorieten van april. We kunnen niet wachten om de komende maand weer wat favorieten met jullie te delen.

Heb jij nog een leuk nummer om toe te voegen aan de throwback lijst?

1 opmerking:

  1. Wat een fijne favorieten! Ik ben nu wel erg benieuwd naar de Blueberry Muffin thee. Klinkt in ieder geval héérlijk. :)

    BeantwoordenVerwijderen