vrijdag 8 januari 2016

Makeup Revolution | Beyond Flawless 32 eyeshadow palette


Al heel lang houd ik die prachtige, dure nude oogschaduw palettes in mijn achterhoofd. Maar ik vind het een hoop geld en koop ze toch maar niet. Logisch ook, dat ik bijna een gat in de lucht sprong toen ik palettes van Make-Up Revolution spotte bij Etos. Veel kleuren voor weinig geld en de moeite waard om uit te proberen.


Super shiny, zo zijn het doosje en de verpakking zelf te noemen. Ook zijn de naam van het palette en het merk niet te missen. Ik kan in ieder geval zeggen dat de opvallende verpakking me meteen aansprak toen ik deze in de winkel tegen kwam. Wel komen er op het doosje zelf nogal snel krassen, die dan enorm opvallen. Ach, ik vind het niet zo'n probleem.

Beyond Flawless is één van de drie paletten met '32 ultra professional eyeshadows'. Makeup Revolution bracht naast deze ook Flawless en Flawless Matte uit. En deze 32 kleuren oogschaduw ga ik nu aan jullie laten zien.


Of ik de kleuren op en in het doosje helemaal met elkaar kan vergelijken weet ik niet zo zeker, maar ik werd er wel gelukkig van. Ik ging voor een grote variatie aan warme tinten, met keuze tussen lichte, donkere, matte en shimmerende oogschaduws. Dat is zeker weten gelukt! Daarnaast vind ik het tof dat het merk alle kleuren een naam heeft gegeven, ook al zijn deze niet per se bij iedere oogschaduw zo origineel.

Flawless - Dove - Sandstone - Tawny

Light Caramel - Chestnut - Bronze - Ground Brown

Papaya - Zorba - Autumn - Toasty

Bare Pink - Pug - Spice - Immaculate

Sand Dune - Brunette - Wholemeal - Teddy

Mineral - Cookie Dough - Sepia - Cocao

Expresso - Chocolate - Muddy - Bistre

Warm Grey - Stone Grey - Nightfall - Blackest


De eerste look lijkt niet zo bijzonder, maar zijn dan ook gemaakt met voornamelijk matte tinten. Het is duidelijk dat deze het minst goed gepigmenteerd zijn. Maar wanneer ik naar alle kleuren met shimmers kijk, neem ik dat voor lief. Die testte ik uit met een tweede look. Die hierboven maakte ik overigens met de kleuren Flawless, Brunette, Wholemeal en een klein beetje Blackest. 


De combinatie van Tawny, Chestful, Ground Brown en Mineral is duidelijk een stuk meer geslaagd. De tinten en mooie shimmers zorgen bij elkaar voor een warme en iets meer opvallende ooglook. Hier word ik heel enthousiast van!


Ik ga in de toekomst met zekerheid een heel aantal mooie looks maken met dit palette. Het formaat is ietwat groot, maar verder ben ik enkel positief. Het palette is geschikt voor voornamelijk dagelijkse looks, maar geeft je ook zeker de mogelijkheid om wat groter uit te pakken. Gouden tinten met veel shimmers zijn er genoeg, maar ook de kleuren Bistre en Stone Grey zijn heel gaaf voor een wat heftigere look. En dat allemaal voor een nette prijs van €10,99. Je koopt deze en andere paletten van Makeup Revolution bij Etos en online

Heb jij al producten van Makeup Revolution in je bezit?

No Comments Yet, Leave Yours!