maandag 25 januari 2016

L'Oréal | Collection Exclusive by Blake lipstick


Deze lipstick ligt al een tijdje in de winkel, maar ik kon het niet laten om hem toch nog voor jullie te reviewen. Vanaf het moment dat ik deze lipstick in mijn handen had was ik verliefd op de kleur en de uitstraling van de verpakking, maar was de kwaliteit ook iets om lief te hebben? Ik testte de lipstick uitgebreid en vandaag het resultaat...


Zoals ik al zei vind ik de verpakking van de lipstick echt prachtig. De matte huls in combinatie met de gouden details vind ik erg mooi en de handtekening van Blake erop maakt hem natuurlijk helemaal af.


Hoewel de lipstick er in de huls behoorlijk fel uit ziet, lijkt dat op de swatch wel weer mee te vallen. Het is een zachte, roze kleur. Ik houd van dit soort kleuren!


Ook op de lippen is de lipstick heel zacht roze, helemaal niet het felle waar het op lijkt. Ik vind het eigenlijk wel mooi. De lipstick is romig en voel je bijna niet zitten op de lippen. Wel moet je opletten met velletjes, deze zijn goed te zien als je hier last van hebt. De lipstick blijft zo'n 4 tot 5 uur zitten, maar een maaltijd overleven doet deze niet. Je moet de lipstick echt op tijd bijwerken.


Ik vind de lipstick heel erg mooi, alles klopt eraan. Een mooie verpakking, een prachtige kleur, ik ben verkocht! Ondanks dat de lipstick een maaltijd niet zal overleven, vind ik de kwaliteit verder goed. De lipstick blijft lang zitten en is erg romig, waar mijn lippen ook heel blij mee zijn.

L'Oréal Collection Exclusive by Blake lipstick, te koop bij de drogist - €14,99


Welke L'Oréal lipstick is jouw favoriet?

1 opmerking: