woensdag 27 januari 2016

January Favourites


Favorieten video's of artikelen deden we eigenlijk nog niet echt. Wel hadden we een aantal categorieën met films/series en muziek, maar daar willen we verandering in brengen! In deze nieuwe rubriek laten wij jullie elke maand onze top 5 favorieten zien en dit kan werkelijk alles zijn. Lifestyle, make-up, muziek een film of een serie, echt alles. We hopen dat jullie deze verandering kunnen waarderen, enjoy!

RANKING THE STARS

Ilona: Terwijl ik dit typ ben ik er ook naar aan het kijken, wat meteen mijn verslaving voor Ranking the Stars omschrijft. Ik keek vroeger 'af en toe' naar de serie en het was ook een tijdje van de buis, maar sinds ik uitzending gemist heb ontdekt kijk ik soms twee seizoenen per week... oeps! Ik kan gewoon heel hard lachen om de opmerkingen in het programma, vooral bij seizoen 12 heb ik weleens moeten huilen van het lachen. Ik heb nog wat seizoenen te gaan, dus voorlopig ben ik nog even zoet.

IMAGINE DRAGONS - SMOKE + MIRRORS

Qua muziek stond de maand januari voor mij in het teken van Imagine Dragons en hun tweede album. Het eerste ook, maar ik verwacht dat ze bij hun concert in februari vooral nummers van het tweede album zullen spelen. Ik vind het altijd belangrijk om goed te zijn voorbereid en dat doe ik dus onder meer door het beluisteren van alle muziek die de band heeft uitgebracht. Ik heb echt heel erg veel zin in het concert en jullie zullen er vast iets over lezen als het geweest is.

BUISMAN COFFEHOUSE - SKINNY VANILLA LATTE

Thee vind ik lekker, koffie iets minder. Alleen als het koffie met een smaakje is die verre van koffie af ligt en wel de naam heeft, dan is de kans dat ik het drink en lekker vind erg groot. De laatste tijd koop ik vaak koffie met een smaakje in een poedervariant en dit is er eentje van. Ik vind de smaak heel subtiel en omdat je het met melk mengt in plaats van water komt er een heerlijke schuimlaag op. Heel leuk om af en toe iets anders te proberen! Dit merk heeft onder meer een Pumpkin Spice Latte en Caramel Macchiato in het assortiment.


MATTIE WORDT VADER!


Ik ben vast niet de enige in Nederland die deze video heeft gezien, want nadat het moment plaats vond ging het fragment meteen het internet over. Ik vind de video heel puur en mooi, ik heb zelfs een traantje weg moeten pinken! Verder raad ik je vooral aan om de video zelf even te bekijken, dan begrijp je vast wat ik bedoel...

THE BODY SHOP - COCOA BUTTER BODY BUTTER

Oké, het is dan wel geen full size, maar dat laat wel meteen zien hoe enthousiast ik ben over dit product. Allereerst de geur, deze vind ik echt geweldig! Elke keer dat ik de butter gebruik krijg ik trek in chocolade, zo goed is deze geur. De substantie van de butter is ook heel fijn en de geur blijft echt uren hangen. Zodra deze mini op is ga ik zeker weten een full size kopen.


RED HOT CHILI PEPERS - I'M WITH YOU

Evi: Precies, de Peppers! Daar hoor je niet zo vaak meer wat van, wat ik persoonlijk erg jammer vind. Wel zullen ze dit jaar optreden op Pinkpop, waar ik op die vrijdag helaas niet bij kan zijn door een bruiloft. Dan maar blijven luisteren naar hun meest recente album: I'm With You. Ik kreeg de cd een paar jaar geleden met Kerst en draai deze sinds kort weer vaak. Mijn favoriete nummers van het album zijn Monarchy Of Roses en Dance, Dance, Dance.

NEKO ATSUME

Jullie zagen het spelletje al voorbij komen in mijn fotodagboek, maar nu kan ik zeggen dat ik echt verslaafd ben. Misschien komt het door het voorgevoel dat ik waarschijnlijk nooit een echte kat zal hebben, maar katten verzorgen in een app is nu mijn nieuwe hobby. Neko Atsume is een mega verslavend spel en ik kan het iedereen aanraden, vooral kattenliefhebbers.

WINTER GLOW

Nu een waarschuwing voor iets wat mij eerder is overkomen. De 'limited edition' thee van Pickwick verdwijnt weer uit de supermarkt, dus het is tijd om deze in te slaan bij bijvoorbeeld Kruidvat. Het gebeurde me eerder bij de Speculaasthee van het merk, maar nu is de smaak Winter Glow in de beurt. Ik weet niet zeker of deze volledig uit productie gaat, maar ik heb voor de zekerheid maar een paar doosjes ingeslagen. Hij is namelijk echt heerlijk.

ZONDAG MET LUBACH

Een programma dat sinds kort weer op tv is en me weer enorm aan het lachen maakt is Zondag met Lubach. Aan de ene kant ben ik weer een beetje op de hoogte van het laatste nieuws en aan de andere kant lig ik he-le-maal in een deuk om de grappen erin. Je moet voor het gemak maar eens een Youtube-video van een item bekijken, want dan weet je gelijk of je de humor ervan kunt waarderen


MAKING A MURDERER

Dan een programma dat iets serieuzer is dan de vorige: Making a Murderer. Misschien heb je er al eens van gehoord, want het is (in ieder geval in mijn omgeving) een enorme hype. Na de eerste aflevering was ik nog niet helemaal overtuigd, maar door aflevering twee weet ik zeker dat ik vol spanning en interesse verder zal kijken. Als je gewoonlijk al geïnteresseerd bent in crime-programma's, zul je zeker weten ook geboeid zijn door deze serie. 

Dat waren al onze favorieten van de maand januari. Hopelijk hebben we je weer één of twee hobby's aangepraat en ben je blij met deze nieuwe maandelijkse categorie.

Welke serie keek jij in januari?

2 opmerkingen:

  1. Die kattenapp kende ik nog niet! Die vanille latte klinkt lekker :D leuk ! Ik kijk wie is de mol, haha.

    BeantwoordenVerwijderen