zondag 1 november 2015

Sally Hansen Salon Manicure nail polish | 20 & 40


Behalve een eenling in de review van de nieuwe H&M lakken, is het al een heel tijdje geleden dat er top coats verschenen op WFOP. En dat terwijl de feestdagen er weer aan zitten te komen, de perfecte gelegenheid dus om deze te dragen. Wie weet gaat Sally Hansen ons daar vandaag goed op voorbereiden. Joekels van potjes vind ik het altijd, die lakken van Sally Hansen. Je kunt met die 14.7 ml in ieder geval lekker lang toe. Ook over het kwastje, de dekking, de droogtijd en de houdbaarheid van Sally Hansen ben ik altijd te spreken. Top coats daarentegen heb ik van het merk nog niet in mijn stash. Of deze een goede toevoeging zijn geweest, gaan we nu ontdekken. 


40 Midnight Glitz deed me gelijk aan Kerst denken. De donkergroene kleur en overvloed aan glitters brengen me al helemaal in de feeststemming. Om de groene kleur meer tot zijn recht te laten komen, bracht ik deze lak aan over een donkergroene kleur. Toch stond ik niet bepaald versteld van het resultaat. Eerlijk gezegd vind ik er niet veel bijzonders aan. Er zijn zat van dit soort top coats, maar gelukkig is-ie budgetproof. Als je nog geen of weinig top coats hebt, zou je deze aan kunnen schaffen.


Voor iemand die al heel wat top coats bezit, ben ik toch enorm enthousiast over deze. Het is 20 Fa-la-la-lavender, een topper met voornamelijk grove paarse en roze glitters. Deze besloot ik over een lichtroze lak aan te brengen, zodat de nadruk echt op de top coat ligt. Wat mij betreft een heel geslaagde combinatie en een heel geslaagde lak van Sally Hansen!


Het uiteindelijke oordeel is, zoals je hoort, een beetje fiftyfifty. Nummer 20 vind ik een stuk mooier dan nummer 40. Gelukkig kun je ze ook makkelijk beide kopen, wanneer je kijkt naar hoeveel ze kosten. De lakken zijn namelijk maar €1,99 bij Big Bazar. Jawel, Sally Hansen mag vaak een tientje kosten, maar deze zijn uit het assortiment gehaald. Zonde, maar wel fijn voor de portemonnee.

Hoe ziet jouw favoriete top coat eruit?

No Comments Yet, Leave Yours!