zondag 8 november 2015

Hema special effect nail polish | 08 & 90


Nóg meer nagellak, het houdt maar niet op bij ons. Toch weten we elke keer weer vernieuwende kleurtjes en effecten te vinden voor een lage prijs. Dat is dan ook waar deze lakken van Hema onder vallen. Dit artikel bevat swatches van een 'top coat dots' lak en een special effect nail polish. 


Je ziet hier twee verschillende lakjes van Hema, maar toch hebben ze de stipjes erin met elkaar gemeen. Het is weer eens wat anders dan ik gewend ben, dus anders dan bijvoorbeeld cream of liquid sand finish. Hopelijk gaan deze kleurtjes mij positief verrassen!


Hier zie je het lakje met dots, een top coat met oranje stipjes. Dit is lak 08, maar van de 'dots'-lijn zijn nummer 05 tot en met 09 te koop. Je kunt je nagels dus, naast met oranje, versieren met roze, rode, paarse en blauwe stipjes. Cute is het eerste woord dat in me opkomt, wanneer ik naar deze combinatie op mijn nagels kijk. Je kunt natuurlijk ook een andere kleur als basis gebruiken, maar bij deze witte kun je de top coat het beste zien. Op de foto hierboven heb ik een laagje van de top coat aangebracht. De prijs ervan is €2,75.


Nummer 90, of Happy Pink, is een special effect nail polish van Hema. Hier zijn er meer van, maar deze lijkt totaal niet op alle andere. De lak is eigenlijk een basis en top coat ineen. Dat scheelt niet alleen een stap, maar de kleuren passen ook nog eens goed bij elkaar. Wel moet je voor iets opvallends willen gaan, want de kleur en glitters zijn redelijk extreem. Daarnaast moet je hard boenen met remover om dit er weer vanaf te krijgen. Dat is het wel waard, als je het mij vraagt, want ik vind 'm hartstikke leuk! Hier draag ik twee laagjes en de prijs is €3,75. Iets duurder dan we van Hema gewend zijn, maar alsnog niet heel prijzig. 


Je weet nu inmiddels wel wat ik van deze lakjes van Hema vind. Ze zijn beide heel erg leuk en een toffe toevoeging aan mijn stash. Het verwijderen ervan is het enige nadeel dat ik kan bedenken, dus dat is uiteindelijk vooral positief. Vind je ze ook schattig? Dan zou ik ze zeker meenemen.

Welke lak zouden jullie onder nummer 08 aanbrengen?

3 opmerkingen: