donderdag 17 september 2015

Herfst wishlist van Esprit


Wanneer het herfstweer wordt, kruipen wij het liefste onder een zachte deken. Toch heeft de herfst één voordeel: we kunnen weer mooie truien, jassen en laarsjes dragen in de mooiste herfstkleuren. Hét moment om een wishlist te maken met mooie herfstitems, dit keer van de webshop Esprit.

Esprit is een winkel die zowel kleding verkoopt voor dames, heren en kinderen. De winkels vind je niet alleen in de stad, maar ook via de online shop kan je je kleding bestellen. Esprit gaat mee met het modebeeld, maar behoudt ook zijn eigen stempel. De kleding is zeer tijdloos en daarmee geschikt voor vele gelegenheden.
Tijdloos mooie favorieten en nonchalante trendstukken: mode voor het leven
We moeten bekennen dat we zelf niet zo vaak bij Esprit komen. We lopen weleens binnen, maar op de een of andere manier hebben de winkels vaak nét niet wat we zoeken. Totdat we laatst eens op de webshop keken... er was veel meer dan wat wij hadden gezien! Speciaal voor jullie stelden we allebei een wishlist samen, met de producten die wij zouden kopen voor de koude maanden die er weer aankomen. Misschien dat er zelfs iets voor je bij zit?

Ilona



1. (Gemêleerde jersey stretchjurk 49,99) Het maakt niet uit welk seizoen het is, maar jurkjes kunnen naar mijn mening altijd wel. Voor de herfst ga ik vaak voor kleuren als grijs, zwart of blauw, omdat ik dat toch wat meer vind passen. Mijn oog viel dan ook meteen op dit grijze jurkje. Het model is vrij simpel en dat betekent dat je de jurk eindeloos kan combineren met andere kledingstukken. Niet alleen erg leuk dus, ook nog eens erg functioneel!
2. (Open sweatmantel met bouclé-look €59,99) Vesten, ze komen in alle kleuren, soorten en maten en ik kan er niet genoeg van hebben. De periode dat ik meer vesten dan t-shirts had mag dan voorbij zijn, maar dat betekent niet dat ik ze niet graag koop. Ik vind dit vest erg leuk door het patroon en door de stof, deze ziet er heerlijk warm uit en daar houd ik wel van.
3. (Groot & reizen €59,99) Tassen, het is een verslaving die nooit zal stoppen en ik denk niet dat ik de enige vrouw ben die daar last van heeft. Voor elke gelegenheid heb ik weer een andere tas en mocht ik deze aanschaffen weet ik dan ook al precies waar ik hem voor wil gebruiken. De tas heeft meerdere vakken en is daarmee erg handig om je spullen in op te bergen.
4. (Booties met puristische stijl €69,99) Mijn schoenen koop ik vrijwel altijd in het zwart. Ik vind het de meest gangbare kleur en vlekken en beschadigingen zie je gewoon minder snel. De laarsjes zijn van nepleer en hebben een stevige, rubberen zool. Deze laarsjes doen mij erg denken aan de Chelsea boots, al vind ik ze zelfs iets leuker dan het origineel. Het zijn laarsjes die een simpele outfit meteen een stukje stoerder maken en dit is dan ook een paar waar ik zeker voor ga sparen.
5. (Casual longsleeve met linnen €19,99) Streepjes zijn weer helemaal in en Esprit kan daar natuurlijk niet in achterblijven. Ik zag meerdere streeppatronen voorbij komen op de site, maar ging toch voor deze. De strepen liggen dicht op elkaar en het model van het shirt valt erg los. Een perfecte combinatie als je het mij vraagt!

Evi


1. (Laarzen met robuuste zool €89,99) Bij deze laarzen was ik op slag verliefd. Ik heb al heel wat paar zwarte schoenen, maar deze zijn zó stoer. En dan wel nog met een hakje. Ik weet meteen dat deze tof staan bij elke outfit. Waarschijnlijk zijn ze vooral handig om te dragen met een legging of panty.
2. (Mini saddle bag €39,99) Deze tas is door het nepleer ook redelijk stoer, maar ook stijlvol. Tassen hebben wij vrouwen nooit genoeg en deze is perfect om mee te nemen bij een dagje winkelen.
3. (Sweatshirt met etnische print €39,99) Wauw, deze trui is leuk! Past helemaal in het zwart-rode thema waar mijn wishlist zich per ongeluk in bevindt, maar is toch voornamelijk wit. Ik kan je zeggen dat ik trouwens bijna geen wit in mijn kledingkast heb liggen, dus dit zou dan een mooie toevoeging kunnen zijn. Een spijkerbroek eronder en klaar!
4. (T-shirt van een katoenmix €19,99) Nog meer rood. Je kunt wel zien dat ik dat een mooie herfstkleur vind. Dit shirt is niet zomaar rood, maar heeft een beetje een washed effect, wat ik een hele coole extra touch vind geven.
5. (Suède booties €89,99) Als laatste staan op mijn wishlist twee enkellaarsjes, die me ver weg deden denken aan Clarks. Ik heb nooit Clarks gehad, maar vind ze wel echt fantastisch. Ook deze schoentjes vind ik adorable en ik krijg nu al zin om ze te proberen bij verschillende outfits. Qua kleur zou ik kiezen voor antraciet of donkerbruin.

Esprit heeft prachtige basics, maar bezit ook een aantal andere mooie items. Wij zijn in ieder geval van mening dat er voor iedereen wel iets tussen zit.

Shop jij weleens bij Esprit? Of heb je al items gezien die jij op je wishlist wil hebben?

2 opmerkingen:

  1. Dat grijze vest ziet er heerlijk uit! Leuke dingen verder :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die laarzen zijn mooi! en dat grijze vest ziet er ook heerlijk comfy uit :)

    BeantwoordenVerwijderen