dinsdag 4 augustus 2015

Essence limited edition Arriba! | nail polish


Olé! Essence kwam half juli uit met een zomerse limited edition: Arriba! Natuurlijk kunnen een aantal nagellakjes in deze collectie niet missen. Het low-budget merk heeft weer goed haar best gedaan met verschillende finishes en kleuren en die wil ik natuurlijk graag voor jullie swatchen.


Voor de standaard lakken heeft Essence de rondere potjes en bij de limited editions zijn de potjes vaak recht en beprint met de naam van de lijn. Zo zijn ze duidelijk van elkaar te onderscheiden. Ook de stickers op de dop met de finishes erop zijn steeds vaker in collecties terug te zien. Deze keer zijn twee lakken chalky matt en twee lakken spicy metallic. Daarnaast zitten er twee kleurrijke top coats in de lijn, die zorgen voor een extra groot feestje op je nagels. Ik was al snel enthousiast over de kleuren.


03 Red Corazón is een vurige rood-oranje tint met metallic finish, zoals de dop natuurlijk al zegt. Deze vind ik persoonlijk heel vet en de dekking ervan is top met twee lagen.


Nog een metallic lak: 04 La Vida Loca. Dit is een paarse kleur met verschillende kleuren glittertjes erin, die voor mij eigenlijk niet heel bijzonder is. Ik heb meer van deze lakken gezien, die met twee lagen toch iets beter dekten dan deze doet.


01 Hola, Guapa is een lichtroze matte lak, waarvan ik hierboven twee laagjes draag. De dekking ervan is daarmee redelijk en best wel lief. Het is een lief, zomers kleurtje die goed in de collectie past.


De tweede matte tint is 02 Macarena Mint, die ik groen of turquoise moet noemen. Ook deze dekt prima met twee lagen en is weer een stuk stoerder dan de andere matte lak. Weer een topper in de collectie!


Over toppers gesproken, dit is een van de twee Arriba! top coats: 02 Festival of Colours. Deze is mega kleurrijk en bevat zelfs confetti in de vorm van bloemetjes. Deze feestelijke lak zal over veel basiskleuren geschikt zijn.


De andere top coat is 01 Chica Bonita, eentje met een paarse ondertoon. Deze coat bestaat uit glitters in plaats van confetti en is wat chiquer dan de vorige. Van beide kleuren draag ik twee lagen, die je wel degelijk nodig hebt voor genoeg glitters op je nagels. 


Veel tekst heb ik blijkbaar niet nodig om te laten merken dat ik deze collectie geweldig vind. Stuk voor stuk zijn de lakken leuk en vooral 03 Red Corazón en 01 Chica Bonita zijn mijn favorieten. En niet alleen de kleuren en finishes zijn leuk, maar de prijs ervan is weer top. Zo zijn we dat gewend van Essence.

Wat schaf jij aan van de Essence Arriba! collectie?

Essence nagellak € 1,89
Essence top coat € 1,99

2 opmerkingen:

  1. Ik heb er zelf niets van gekocht, maar ik vind de roze en groen/blauwe erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige kleuren, vooral La Vida Loca, Macarena Mint en Chica Bonita! Heerlijk zomers allemaal :)

    BeantwoordenVerwijderen