woensdag 15 juli 2015

Wet 'n Wild | MegaLast Lip Color


Er zijn inmiddels zo veel soorten lipsticks te verkrijgen, dat het heel lastig zou worden om ze allemaal uit te testen. Maar van Wet 'n Wild heb ik nog maar één lipstick in mijn collectie. Hoog tijd om er weer een paar te testen dus! Vandaag zijn dat de MegaLast lip colors in drie verschillende tinten.


De MegaLast lipsticks van Wet 'n Wild zijn eigenlijk de bekendste lipsticks van het merk. Er zijn dan ook meer dan twintig kleuren in het assortiment en ik ga daar drie van met jullie bespreken: Pinkerbell, Mauve Outta Here en Wine Room. Deze namen zijn dan ook goed zichtbaar op de onderkant van de producten, zoals eigenlijk bij bijna elk merk. Wel gaf Wet 'n Wild deze lipsticks daarnaast een nummer en de naam in het Frans. Misschien een beetje veel van het goede?

De verpakkingen zijn basic en eerder onhandig dan praktisch. Ik herken dit fenomeen nog van de andere lipstick van het merk in mijn stash, die ik eerder reviewde, oftewel dat je de lipstick niet in de huls kunt draaien. De stift steekt uit, waardoor je voorzichtig moet zijn met het terugplaatsen van de dop. De doppen met het al direct versleten merk en het dikke plastic geven de lipsticks daarnaast een redelijke goedkope uitstraling. Gelukkig staat de prijs daar ook naar.


Wauw! Dit is wat ik te zien krijg na het maken van één streep op mijn arm per lipstick. Een semi-matte finish zou ik het noemen. Nu nog een test van de kleurtjes op mijn lippen. 


De felste van het stel is 968 Pinkerbell/Rose tendre. Het is een koraaltint die iets meer naar roze neigt dan naar oranje. Toch oogt de kleur minder fel op mijn lippen dan in de huls. Maar wel een fun kleurtje. En net zacht genoeg voor een egale tint.


Dan de paarse kleur 907C Mauve Outta Here/Rose flamboyant, die op mijn lippen wederom niet zo paars is de kleur in de huls doet vermoeden. De kleur is roze-paars op mijn lippen en geschikt voor zowel zomer als winter, als je het mij vraagt.


Ook de derde kleur, 906D Wine Room/Cave à vin, komt ten slotte óók niet zo over als in de huls. Ik verwachtte de kleur donkerder en roder, maar de lipstick is juist lief en zacht op mijn lippen. Deze vind ik het mooiste van allemaal.


De kleuren zijn van mij part helemaal goedgekeurd, maar ook de werking ervan is top. Ze blijven een uur of vier zitten en slijten gelijkmatig van je lippen af. Daar ben ik gelijk een groot fan van, want dit zie je niet bij elke lipstick. Het zorgt er namelijk voor dat je, wanneer je geen zin hebt om 'm bij te werken, ook geen moeite hoeft te doen. Ze kosten €3,99 en je kunt ze bestellen bij een webshop als Boozyshop.

Heb jij de MegaLast lip colors al geprobeerd?

3 opmerkingen:

 1. ik vind Pinkerbell heel mooi, leuke naam ook :) fijn dat ze ook wel lang blijven zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kleuren, ik vind vooral de eerste echt heel mooi!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kocht Pinkerbell op Ebay en ik vind hem ZO gaaf. Maar ze zien er allemaal goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen