zondag 5 juli 2015

Today's Details | Gelakte teennagels, zomerjurk en relaxen


Hoi allemaal! Je ziet het, geen fotodagboek vandaag, maar een 'Today's Details'. Of die van gisteren, eigenlijk. Maar het gaat in ieder geval om de zomerse, relaxte dagen van de laatste tijd en gewoon een korte update van mijn vakantie.


Laat ik eens beginnen bij mijn teennagels. Voor het eerst, ja het allereerst, heb ik ze gelakt. De kleur die ik daarvoor gebruikte, is nagellakje nummer 35 van Hema. Deze is uit het assortiment, maar kocht ik pas in de sale voor €1,50. Waarschijnlijk is-ie nog wel te vinden. Zo'n kleur rood had ik nog niet en hij dekt bijna met een enkel laagje.


Niet alleen mijn teennagels zijn gelakt, hoor. Met mijn vingernagels ga ik bijna nooit kaal door het leven. Ik lakte ze dit keer met de kleur Bleu Asphalte van Bourjois en ze passen zo heel goed bij mijn jurk!


Hallo, outfit of the day met één item! Maar wel het delen waard, als je het mij vraagt. Ik ben zo blij met deze lange zomerjurk van Primark. Ik liet hem pasgeleden zien in een shoplog, maar kon 'm nu dan echt daadwerkelijk dragen. Schoenen droeg ik er niet bij deze zaterdag, want ik was de hele dag lekker thuis. Dan banjer ik gewoon rond op mijn blote voeten, ook op het terras. Maar als ik er een aantal meters meer mee zou gaan lopen, draag ik er witte, lage (neppe) converse onder.


De ketting die ik draag, kreeg ik van mijn tante en kwam uit haar sieradendoos. Voor mij heel waardevol en hoogstwaarschijnlijk niet meer te koop.De hoeveelheid make-up die ik draag, vermindert wel in de zomer. Veel highlighter en bronzer, maar weinig foundation en oogschaduw. Maar ik sloeg de oogschaduw ook vandaag niet helemaal over. Ik pakte het Sunset palette van Sleek erbij en gebruikte daar de achtste en elfde kleur van (zie review). De glans waarvoor deze kleuren zorgen is prachtig, vooral in het zonnetje.


Maar wat ik nou aan het doen ben in mijn vakantie? Dit weekend heel weinig, maar geen zorgen, ik ben ook aan het werk. Ik werk nu een aantal uren bij Hema, maar heb daar vier weken vrijgevraagd, om (binnenkort dus) bij mijn receptiebaantje te gaan werken. Ook ga ik in die vier weken een week weg: vijf nachten met Tim naar Londen en twee nachten naar een familieweekend in Duitsland. De drukke dagen komen dus nog. Nu kom ik mijn tijd makkelijk door met een boek, een serie en onze blog natuurlijk.

Wat doen jullie op je vrije vakantiedagen?

1 opmerking:

  1. Wat leuk allemaal. Die nagellak op je tenen is echt heel mooi!
    Liefs. Jonne

    BeantwoordenVerwijderen