maandag 6 juli 2015

Shoplog | H&M, Flying Tiger en meer...


Shoppen is voor mij niet meer 'gewoon' een dagje uit. Nee, samen met mijn shopmaatje Manon maak ik er een heuse sport van. Twee steden en dan ook nog af en toe een lekker hapje eten, wij doen het allemaal binnen een dag. Vorige week was het weer zo ver, want om de vakantie in te luiden gingen we samen shoppen in Zaandam en Amsterdam en ik kwam weer thuis met tassen vol.


Als je het station van Zaandam uitloopt loop je ongeveer tegen de Primark aan. Het was dan ook de eerste winkel die we inliepen om te shoppen. Ik had eigenlijk niet echt iets nodig, maar een grote tas daar was ik wel al een tijdje naar op zoek. Die vond ik gelukkig bij de Primark en zelfs mijn laptop past erin, geweldig! De tas was €16,- en ik ben er echt heel blij mee. Ook kocht ik nog een aantal leuke sieraden, twee tops (met olifantjes ♥) en sokken (met nog meer olifanten ♥).


Na de Primark was het tijd om naar Amsterdam te gaan en daar gewoon verder te gaan op shoptocht. Als eerste gingen we langs Kiko en Lush op het station, de hal is net nieuw en erg mooi geworden! Bij Kiko kocht ik een nagellak, oogschaduw en lipstick. Ik heb nog niets van het merk en dit zijn wel een aantal mooie producten om mee te beginnen. Met Lush ben ik wel al bekend en ik kon het daar dan ook niet laten om weer een aantal lekkere producten mee te nemen. Ik ben fan van de Shower Jelly's en nam daarom Sweetie Pie mee. Ook had ik nog een reiniger nodig en dat werd Let The Good Times Roll. Tussen de Kiko spullen ligt ook nog een lipstick van MAC, maar welke dit is blijft nog even een geheimpje. Binnenkort zul je over al deze producten een review zien.


Sinds vorige week ben ik begonnen met sporten en dat betekende dus dat ik nog een aantal spullen nodig had voordat ik echt kon beginnen. Schoenen zijn voor mij het belangrijkste, want ik heb best moeilijke enkels en ik wilde dus vooral schoenen met een goede vering en stevigheid. Deze vond ik bij Bristol voor €50,- en ik ben er echt heel erg blij mee. De rest van mijn sportkleding sloeg ik in bij H&M, maar omdat ik nu al merk dat ik best intensief bezig ben ga ik binnenkort nog maar wat meer aanschaffen.


Kruidvat en Big Bazar zijn winkels waarbij je moet oppassen, want je koopt altijd teveel en altijd dingen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Ook ik trapte er weer met open ogen in en nam allerlei kleinigheden mee waar ik eigenlijk al genoeg van heb. Het enige wat ik echt nodig had is de haarmousse, make-up remover en de agenda, maar de nagellak, handcrème en parfum zijn eigenlijk veel leuker!


Ik vind Yankee Candle erg leuk, maar wel duur. Ik ga alleen maar naar Magna Plaza als er sale is en dat was nu gelukkig het geval. Voor de small jar betaalde ik nu maar een tientje en de wax tarts waren 5 voor 10 euro. Deze laatste actie geldt altijd en vind ik erg leuk. Wax tarts kan je erg lang gebruiken en verspreiden de geur erg goed, misschien nog wel beter dan de gewone kaarsen in pot. 


SALE BIJ THE BODY SHOP! Ik kon het natuurlijk niet laten, maar nam weer genoeg mee. Nog steeds zit ik erover te dubben of ik niet nóg een aantal producten moet aanschaffen via de webshop... maar nee, voorlopig laat ik het denk ik maar zo. Ik nam onder meer twee shower creams (€3,50) mee en natuurlijk twee body butters (€8,-). De shower cream en shower gel zal ik binnenkort voor jullie reviewen.


En dan als laatste Flying Tiger. Sinds ik die winkel heb ontdekt ben ik verliefd geworden en het enige wat ik nu wil hebben is een eigen huis om die te vullen met alles dat de winkel te bieden heeft. Ik ben al begonnen met het kopen van een prachtig kleed (€7,-) die ik voorlopig in de slaapkamer bij mijn moeder ga neerleggen. Ook kocht ik nog drie grote notitieboeken (€3,-), een handcrème (€3,-) en een té schattige kattenknuffel (€4,-). Ik kon het echt niet laten om deze te laten liggen.

Inderdaad, ik heb wel heel erg veel geshopt, maar dat betekent ook dat ik voorlopig wel weer even klaar ben. Gewoon rustig wachten tot de volgende periode met sale zich aandient en dan kunnen we weer los. Ik ben erg blij met mijn aankopen en van een groot deel zullen jullie ook een review te zien krijgen. Verzoeken zijn natuurlijk ook welkom, kom maar op!

Heb jij nog leuke aankopen gedaan in de sale?

3 opmerkingen:

  1. ohh die Yankee Candle en Lush dingetjes! <3 love it. je hebt veel leuke dingen gekocht hoor! ik heb nog niets in de sale gekocht, nog niets kunnen vinden helaas..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waaaauw het is echt veel, maar wat een hoop leuks zeg :) Ik ben ook gek op sale shoppen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je lekker veel gekocht. Ik heb mezelf ook al goed laten gaan tijdens de solden. Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen