maandag 20 juli 2015

Primark | Angelica nagellak


Wanneer ik tegenwoordig in de winkel nagellak bekijk, zie ik niet veel bijzonders meer. Mijn kleurenverzameling is eigenlijk wel zo'n beetje compleet. Maar tegenwoordig hebben lakken weer bijzondere eigenschappen, zoals deze twee van Primark. Een blauwe lak met geur en een matte kleur met glitters. Let's swatch!


De Angelica nagellak flesjes zijn weer even anders dan de flesjes die je gewoonlijk tegenkomt. Wel heel schattig, vooral de witte dop. En het merk heeft de kleuren namen gegeven. Pashmina is de kleur van het lakje met Cashmere matte finish, wat logisch is als je weet dat pashmina een soort kasjmier is. Ook de naam van het andere lakje, Peppermint, ligt voor de hand, maar daar kom ik zo op terug.


Pashmina is een lichte taupe kleur met matte finish en gouden shimmer. Volg je het nog? Misschien wel als je goed naar de bovenstaande foto kijkt. De lak heeft inderdaad een duidelijke matte finish, maar ook shimmer. Heel bijzonder vind ik het. Ik heb zo'n effect of finish namelijk nooit eerder gezien en dat maakt het een originele lak. Hier draag ik twee laagjes en dat dekt prima.


Dan de kleur Peppermint. Wauw, wat is deze mooi! Het is dé lichte, opvallende, blauwe kleur waar ik al lang naar op zoek was. En dat is nog niet alles. Wanneer deze nagellak opdroogt, ruikt deze naar pepermunt. Het is dus een geurlak, iets wat ik al eerder ontdekte en aanschafte van het merk Revlon. Maar deze is een stuk goedkoper dan dat merk, wat ik er al gauw voor over zou hebben nu ik weet dat-ie ook nog eens snel droogt en dekt met twee laagjes. Heel lang blijft de geur trouwens niet hangen hoor, vooral niet zo lang als bij Revlon. Maar hé, het is een leuk extraatje bij zo'n prachtige kleur voor zo weinig geld.


En als ik het over een laag bedrag heb bedoel ik € 2,50. Prima, toch? Ik zou snel een kijkje gaan nemen bij Primark, waar de lakken te koop zijn. Beide vind ik ze van goede kwaliteit. De lakken blijven zo'n drie dagen zitten, dekken goed en hebben leuke extraatjes.

Welke kleuren van Angelica kan jij aanraden?

2 opmerkingen: