zaterdag 14 maart 2015

WINACTIE (gesloten) + review Kussen.nl


Vandaag voor jullie een wel heel bijzonder bericht, want naast een review geven wij deze keer ook nog leuke goodies weg! Voor de website kussen.nl schreven wij een review en omdat we zo enthousiast waren willen wij jullie ook wat teruggeven. Wil jij kans maken? Lees dan snel verder.


Pas wanneer je kussen.nl bezoekt, besef je hoeveel soorten kussens er wel niet zijn. De webshop is, zoals de naam al zegt, gespecialiseerd in de verkoop van sierkussens, kinderkussens, relax kussens, en nog vele andere soorten. De shop bezit ruimsoorten kussens, verdeeld over verschillende categorieën. Alle categorieën zijn praktisch weergegeven op de menuknoppen en onder elke kop zijn ook een aantal subcategorieën te vinden. Sierkussens zijn, als je het ons vraagt, het leukste om te kopen en deze knop is, misschien wel bewust, vooraan geplaatst. We zijn beiden pas verhuisd en krijgen bij het bezoeken van de webshop gelijk kriebels om te gaan decoreren. Bij de sierkussens kan je goed zien dat de webshop geschikt is voor alle doelgroepen, leeftijden, smaken en interieurs.

Naast kussens kan je in de webshop ook kussenaccessoires en zelfs plaids en spreien vinden.


Wanneer je je in een categorie bevindt, zoals hierboven 'sierkussens', kun je alle kussens uit het aanbod filteren op merk, afmeting, kleur en dessin. Daarnaast kun je ze sorteren op prijs, aanbevolen of naam. Dit een kenmerk bij bijna elke webshop, maar bij zoveel soorten van één product is dit echt heel handig. Daarnaast is het makkelijk te begrijpen en is je weg er makkelijk te vinden. Bij elk type kussen is er genoeg keuze, er is voor ieder wat wils. We hebben een paar opvallende items voor jullie geselecteerd.


Je kan het niet gek genoeg bedenken, van opvallende kleuren en veel versieringen, naar glitters, of kussens met een klassiek uiterlijk. Echt alles kan je vinden binnen de webshop. Wij vinden zelf het kussen met ombre-effect en die met glitters erg leuk.

De webshop beschikt naast heel veel leuke kussens natuurlijk ook over een klantenservice, wat meteen volledigheid en professionaliteit uitstraalt. De service is via de mail en telefoon te bereiken. Uit ervaring weten wij dat de medewerkers zeer vriendelijk zijn en altijd in staat zijn om te helpen. Daarnaast beschikt de webshop ook over een Facebook-pagina.

Het aanbod op kussen.nl is erg groot en in zijn categorie ook erg divers. Kussens, accessoires, werkelijk alles om je huis aan te kleden kan je er vinden. De prijzen in de webshop zijn niet per se budget, maar liggen ook niet torenhoog. Bij de webshop kan je verwachten dat de prijs die je voor een kussen betaalt, volstaat met de kwaliteit van het kussen.


Twee kussen kregen wij opgestuurd van de webshop en dit zorgde ervoor dat we een goed beeld kregen van de kwaliteit van de kussens. Lang hebben we ze niet getest, want we wilden ze niet beschadigen, we gaan ze namelijk aan één van jullie weggeven! Voor jullie komt nu het het spannendste deel: de winactie. De set kussens die je kan winnen, zie je hierboven op de foto. Van het linker kussen is het waarschijnlijk wel duidelijk waarom we deze gekozen hebben. Hij doet ons namelijk denken aan onze blog, die voornamelijk gericht is op beauty. De kwasten passen helemaal bij het thema. Daarnaast kozen we voor zwart wit, zodat de kussens bij ieder interieur passen. Het rechter kussen is daarom zwart, maar heeft door de textuur net een speelser effect. Vaak heb je bij zulke 'shaggy'-kussens nog wel dat de draadjes of sliertjes eruit zullen vallen, maar bij dit kussen zien we dat niet gebeuren. We kunnen meteen merken en voelen dat de stof van deze kussens stevig is en van goede kwaliteit. Dat moet ook wel als we ze weg willen geven.

De winactie zal niet alleen via onze blog plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om via Facebook mee te doen. Wij hebben hiervoor gekozen om zo iedereen een eerlijke kans te geven. Wij begrijpen het namelijk goed dat je niet zomaar je e-mailadres op een blog wil zetten en vandaar dat wij Facebook als extra optie hebben gekozen.

 • Meedoen via blog: Volg ons op bloglovin' (wordt gecheckt) en laat een reactie achter met "Ik doe mee" en een geldig e-mailadres.
 • Meedoen via facebook: Like onze pagina en de pagina van kussen.nl en deel/like het bericht.

Ons volgen op Instagram/Twitter zorgt er NIET voor dat je meer kans hebt. Iedereen die zich opgeeft om deel te nemen aan de winactie heeft op deze manier evenveel kans. Bij spam sluiten wij je wél uit van deelname.

Wij sturen de winnaar 4 weken na plaatsing van dit blogbericht een persoonlijk bericht.


Erg low-budget is de website niet, maar over de kwaliteit van de kussens op kussen.nl zijn we enorm te spreken. De kussens die we ontvingen voelen stevig en je hebt ontzettend veel keuze op de website. Je kunt kiezen uit kussens voor ieder doel of interieur. Als je het ons vraagt, moet je echt een kijkje gaan nemen op de website.

Welke kussens van kussen.nl zet jij op jouw wishlist?


dit is een gesponsord bericht

5 opmerkingen:

 1. Super leuke actie, ik doe graag mee!
  Mijn bloglovin naam: sandra9454
  mijn e-mail: sandra_jonker8@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe mee! Hele leuke winactie! De kussens passen heel goed bij mijn bank en zijn echt mijn stijl!

  - Ik volg je op Bloglovin' en ik heb dit artike gesaved
  - Ik heb jullie Facebookpagina geliked en de pagina van kussen.nl geliked en ik heb het bericht geliked en gedeeld (Yasemin Tanidim)

  De zwarte sliertjeskussen staat op mijn Wishlist! De kwastjeskussen ook! De Malta sierkussen en de Marcallo sierkussen staan ook op mijn Wishlist!

  Mijn Emailadres: yasemin2011@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :-) leuk!! Ik doe graag mee!
  Mijn bloglovin naam is liesvan88 en mijn mail liesvanaelst8 (@) gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuk! ik doe graag mee :)
  email: j.m.stomphorst@gmail.com
  fingers crossed

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kussens en onwijs leuk dat jullie hiervan een winactie houden! Ik doe zeker mee, zowel op Bloglovin' als Facebook heb ik jullie pagina geliked (natuurlijk ook kussen.nl) liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen