donderdag 30 oktober 2014

The Body Shop | Merry Christmas! (kerst 2014)


Het duurt nog twee maanden, maar de kerstcollecties liggen alweer in de winkel. Een beetje gek vind ik het wel, maar erg? Totaal niet! Bij de kerst krijg ik altijd een warm gevoel en dat is precies wat de meeste merken in hun producten willen stoppen. Geen wonder dan ook dat The Body Shop dit jaar weer komt met heerlijke producten voor de kerst. Sinds ik bekend ben met producten van The Body Shop ben ik een verslaving voor de producten gaan ontwikkelen en toen ik de winkel inliep en de kerstcollectie zag kon ik mij dan ook (weer) niet inhouden.


The Body Shop verkoopt verschillende pakketjes voor de kerst met bekende producten uit het assortiment, maar speciaal voor de kerst introduceren ze drie nieuwe geuren. Dit jaar zijn dat Frosted Cranberry, Vanilla Brulee en Glazed Apple. In de winkel waren dit de geuren die ik meteen moest ruiken en twee daarvan spraken mij erg aan. Van Vanilla Brulee kocht ik een body butter en van Glazed Apple een lip balm. Ik heb lang moeten twijfelen, maar het is een exclusieve collectie en jullie weten inmiddels wel dat ik deze niet kan weerstaan.Het eerste moment dat ik rook aan deze body butter gaf mij een beetje een raar gevoel. Het deed mij denken aan vanille yoghurt en ik kreeg meteen trek! Of dit kwam doordat ik nog niet genoeg had gegeten, door de geur of een combinatie van deze twee weet ik niet, maar het gevoel was er en liet mij niet los. Ik moest en zou de body butter aanschaffen.Niet alleen de geur van dit product is geweldig, ook de substantie van de body butter is weer super zoals we dat gewend zijn van The Body Shop. De body butter oogt wat stug, maar is heel romig en glijdt goed en soepel over de huid. Je merkt dat je huid gevoed wordt. Wat ik wel nog steeds vind is dat de body butter niet zo makkelijk intrekt, maar de geur blijft wel lang hangen, dus dat zullen we maar even zien als compensatie.Nog nooit eerder probeerde ik een lip balm van The Body Shop, dit is dus mijn eerste ervaring met het product. De geur van Glazed Apple ruikt precies zoals ik had verwacht, naar zure, groene, heerlijk smakende appels! Bij het opdoen van de lip balm dreef de geur van de appel mijn neus in en ik begon al een beetje te hunkeren naar het lekkere stuk fruit, alleen dat is niet de bedoeling van het product. De lip balm is lekker voor op de lippen en verzorgt ze ook goed. De balm trekt wel wat snel in, wat betekent dat je vaak bij moet smeren. Ook vind ik de substantie van het product wat stug, maar ik merk dat nu ik het vaker gebruik dit vermindert.


Het is schandalig hoe erg mijn stash met producten van The Body Shop groeit, maar ik kan het niet laten. Zulke heerlijke producten en geuren! Ook deze twee aankopen zijn weer een prachtige toevoeging en stellen mij niet teleur. Voor mij is de kerstcollectie van The Body Shop dit jaar geslaagd en ik kan nu al niet wachten wat komend jaar brengt.

Vanilla Brulee, body butter full size - €16,00
Glazed Apple - lip balm - €3,00

Heb jij al iets uit de kerstcollectie van The Body Shop?

1 opmerking:

  1. Vandaag hadden ze de collectie helaas nog niet in het filliaal waar ik was, helaas!

    BeantwoordenVerwijderen