woensdag 21 december 2016

Bomb Cosmetics | Snow Good bath blaster


We gaan nog even door met de kerstreviews, namelijk die van een hele kerstige bruisbal. Het is er eentje van Bomb Cosmetics, die wordt verkocht in een van mijn meest favoriete winkels. Benieuwd naar hoe deze 'bath blaster' in gebruik is? Ik heb er foto's van gemaakt!




Deze bath blaster van het merk Bomb Cosmetics heeft de naam Snow Good gekregen en ik snap het wel. Kijk hoe Kerstig deze bruisbal is; met een kerstboom en sterretjes en al! Daarnaast vind ik het leuk dat het net lijkt alsof er slagroom op zit, dat zou waarschijnlijk een berg sneeuw moeten voorstellen. De 'blaster' is simpel ingepakt en bevat de volgende ingrediënten:

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Zea Mays (Corn) Starch, Aqua (Water), ButyrosIngredients: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Zea Mays (Corn) Starch, Parfum (Fragrance), Sodium Lauryl Sulfate, Aqua (Water), Sucrose, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Polyethylene Terephthalate, Whey, Lac (Milk) Powder, Acrylates Copolymer, Lecithin, Aroma, Boswellia Carterii (Frankincense) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Eugenol, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1), CI 77000 (Aluminum Powder), CI 47005 (Yellow 10).


De bruisbal bevat heerlijke, verzachtende ingrediënten en dat merk ik ook als ik een bad neem. Wanneer ik de blaster in bad gooi lost deze snel op, maar laat deze het witte deel en het boompje wat langer door het bad drijven. Deze lossen uiteindelijk ook op en na afloop kleurt het bad fel groen. Of turquoise? Hier heeft waarschijnlijk iedereen weer een andere mening over ;)
Schuim is helaas ver te zoeken, maar de drijvende sterretjes en de geur maken het voor mij weer helemaal goed. De bruisbal ruikt ook echt naar Kerst! Ik denk dat er allerlei kruidige ondertonen in zitten, zoals esdoorn, kaneel, enzovoort. Na afloop is m'n huid heerlijk zacht. Ik zou wel meer producten willen met deze geur!

Bomb Cosmetics Snow Good bath blaster, te koop bij Yankee Plaza Amsterdam - € 3,50

Was jij al bekend met Bomb Cosmetics?

Related:

1 opmerking: