zondag 17 juli 2016

Sleek | Matte Me Lip Cream


Matte liquid lipstick is niet meer weg te denken uit het make-up beeld van 2016. Was eerst een glossy finish favoriet, is dat nu zeker weten de matte finish. Ook ik ben er dol op en ik moest dan ook de Matte Me van Sleek proberen. Deze lip cream breng je vloeibaar aan en wordt daarna al snel mat.


Ik had al een kleur, maar op de Beautygloss party kon ik het niet laten om er nog twee bij te kopen. Ik ging voor Birthday Suit en Brink Pink uit de oude collectie en Shabby Chic uit de nieuwste collectie. Qua substantie merk ik geen verschil, maar de applicator van Shabby Chic vind ik veel fijner in gebruik dan de oude applicator.

De lip cream is bij het aanbrengen vloeibaar, maar droogt mat op. Dit zie je steeds vaker en ik vind het heel fijn als een product zo werkt. Het brengt minder stroef aan dan bijvoorbeeld een matte lipstick en je hebt nog genoeg tijd om te corrigeren.

BRINK PINK

Brink Pink is minder fel dan op de foto, maar het komt behoorlijk in de buurt. Ik merkte dit vooral met aanbrengen, want je moet echt zorgen dat er geen gekke lijntjes te zien zijn en je hem gelijkmatig aan brengt. Ik vind dit een prachtige kleur voor de zomer, zeker in combinatie met een mooie eyeliner met wing en een fleurige outfit.

BIRTHDAY SUIT

Birthday Suit is echt zo'n nude kleur die iedereen wel kan hebben en waarvan ik zelf vind dat iedereen zo'n kleur in de stash moet hebben. De kleur vervaagt heel geleidelijk en is makkelijk bij te werken. Een geschikte kleur voor elke dag!

SHABBY CHIC

Last but not least, Shabby Chic! Dit is echt mijn favoriete kleur. De kleur is licht, maar heeft een paarse tint en ik vind dit zó mooi bij een lipkleur. Bovendien brengt de nieuwe applicator heel erg fijn aan en zit het product zo op je lippen. Je voelt hem bijna niet zitten en overleeft een maaltijd of een drankje ook met gemak. Hier ga ik nog heel veel plezier van hebben.


Ik vind dit zo'n fijn product. Vloeibaar aanbrengen en dan mat opdrogen, blijft zitten na een drankje of een maaltijd... I love it! Ik vrees dat ik meer ruimte in m'n stash vrij moet houden voor dit soort producten, want voorlopig ben ik de liquid lipsticks nog niet zat.

Sleek Matte Me Lip Cream, te koop bij Boozyshop€7,49

Wat is jouw favoriete liquid lipstick?

Related:

1 opmerking: