maandag 6 juni 2016

Kiko | Lip scrub


Een lip scrub, oftewel een lip exfoliator is een product dat we allemaal wel kennen. Het zorgt ervoor dat je lippen zacht worden en verzorgd blijven. De meeste lip scrubs komen in een potje en moet je met je vingers aanbrengen, maar Kiko bedacht dat het ook helemaal anders kon...


Waar Kiko voor is gegaan, is een lip scrub in een stick. Het is eigenlijk een soort lipstick, maar dan met kleine scrub deeltjes erin verwerkt. Erg slim bedacht, want het is een stuk hygiënischer en bovendien een stuk schoner met aanbrengen. Geen vieze handen meer, aan alleen de stick heb je genoeg.

De lip scrub is vrij van parabenen, dus mocht je hier niet tegen kunnen, of vind je een product zonder fijner, dan is dit een goede oplossing. Bovendien is de scrub hypoallergeen, wat betekent dat het product zo is samengesteld dat het risico op allergieën wordt beperkt. Nu is het niet iets waar ik zelf altijd op let als ik producten koop, maar Kiko houdt hier dus wel rekening mee.


De scrub is zo gemaakt dat de stick makkelijk is aan te brengen op de lippen en deze hiermee optimaal geëxfolieerd wordt. De lippen moeten er lekker zacht van worden en bovendien gezonder uit zien. De scrub bevat wat grove delen, iets wat ik nog niet eerder heb gezien en iets wat ik in gebruik ook merk. Mijn lippen worden echt ruw behandeld met het gebruik van deze scrub en de velletjes gaan er goed af, maar daarna voelen mijn lippen wel wat pijnlijk aan en daar baal ik van. De stick doet goed z'n werk, maar het is niet de bedoeling dat mijn lippen daarna zo gevoelig zijn. Ik gebruik daarom de stick hoogstens drie keer per week, maar zeker niet meer.


Voor mij is de scrub wat grof en ik gebruik hem dan ook niet al te vaak, maar zijn werk doet de stick zeker wel. Mijn lippen zijn na gebruik vrij van velletjes en na wat verzorging zien mijn lippen er weer zacht en gezond uit. Ik vind het ook fijn dat alles wat schoner is, geen gedoe meer met vieze vingers, maar gewoon een stick die ik weer in kan draaien na gebruik.

Kiko Lip Scrub, zowel in de winkels als online te koop - €5,90


Welke lip scrub is jouw favoriet?

Related:

1 opmerking:

  1. Heel erg jammer dat je lippen er zo gevoelig van worden. Ik heb de lipscrub van Lush die echt heel fijn is! xx

    BeantwoordenVerwijderen