woensdag 29 juni 2016

June Favorites


Wauw, het zit er alweer op... het eerste jaar van 2016 is voorbij gevlogen en we gaan alweer naar het tweede half jaar. Wat is het toch snel gegaan! Bovendien zijn er al heel veel favorieten voorbij gekomen en verbazen wij ons erover dat er nog steeds nieuwe bij komen. Ook deze maand zijn we weer verzot geraakt op een aantal producten, artiesten en films en zoals gewoonlijk delen wij deze met liefde met jullie.

KRUIDVAT - THE MASTER PERFUMER EAU DE TOILETTE

Ilona: Dat ik de parfums van Kruidvat geweldig vind kon je al eerder lezen, maar wat ik nog fijner vind bij deze parfums is dat er zowel een grote, als kleine verpakking te verkrijgen is. Ik neem altijd parfum mee in m'n tas en een kleine verpakking neemt veel minder ruimte in. De parfum van Kruidvat blijft zo'n vier uur hangen en dan moet je bij sprayen. Ik vind het zelf heel leuk dat er bij de parfum van Kruidvat een aantal dupes tussen zitten van luxere geuren. Ik kan zo 's ochtends de originele parfum opspuiten en dan een mini dupe meenemen om bij te sprayen. Dan hoef ik die luxe flacon ook niet mee te nemen!

JUSTIN BIEBER - COMPANY

Naast dat Company al een van m'n favoriete nummers van het album was is deze videoclip na de release ook een favoriet geworden. Normaal zie je bij Justin vaak video's met een heel verhaal en veel poespas, maar dat is nu niet het geval. Deze keer zijn er stukken gefilmd bij o.a. concerten, repetities en studiosessies, wat je een heel klein beetje een kijkje geeft in waar hij zoal mee bezig is in z'n leven. Ook vind ik het heel leuk om te zien dat onze eigen Martin Garrix in de video zit, Justin en hij zijn goede vrienden en Garrix kon dan ook niet ontbreken. Ook zijn er andere vrienden en familieleden te zien die je als je Justin al lang volgt zeker weten zal herkennen.

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG - LIVE @ PINKPOP 2015

Ik zag ze twee jaar terug op Indian Summer en dit jaar weer. Ik was alweer even vergeten hoe geniaal ik deze jongens live vond, tot ik ze dus weer zag. Voor mij zijn deze heren van De Jeugd echt een soort levende kunstwerken met de manier waarop ze het publiek mee krijgen. Ze spelen in op wat er gebeurt in het publiek en de manier waarop ze hun nummers ten gehore brengen is iedere keer weer een verrassing. De teksten van de nummers zijn misschien niet voor iedereen weggelegd, je moet ervan houden. Soms gaat het namelijk nergens over en als het dan wel ergens over gaat kan het nog heel lang duren voordat je door hebt waarover. Het mooiste vind ik nog de nummers waarbij zoveel met woorden wordt gegoocheld dat ik er altijd even van moet bijkomen. Oh, niet te vergeten, Bas Bron, de man van de beats. Faberyayo, Vieze Fur en Willie Wartaal  kennen jullie waarschijnlijk wel, maar Bas wordt veel te vaak vergeten. Geheel onterecht naar mijn mening, want de beats die hij produceert zijn hartstikke heerlijk!

L.A. GIRL INSPIRING EYESHADOW PALETTE TIN - BE BOLD & BEAUTIFUL

Meteen toen ik dit palette zag was ik verliefd op de kleuren en het leuke blik waarin de oogschaduw zit verpakt. Bovendien had ik nog niets van L.A. Girl in mijn stash en voor mij is dat altijd een hele goede reden om iets te kopen ;). De kleuren zijn niet helemaal nude, maar hebben allemaal een paars/rode tint en dat maakt het palette voor mij lekker speels. Ik pak dit palette er vaak bij als ik voor rustig wil gaan, maar niet voor saai. Met de cranberry kleur ga ik helemaal los en de matte tinten zorgen voor de rust. Ik ben fan!

ESSENCE LONGLASTING LIPSTICK NUDE - 08 VELVET MATT

Nude lipsticks zijn ook van die producten die ik maar blijf kopen. Allemaal verschillende kleurtinten en elke keer weer een ander effect. 08 Velvet matt is de kleur die ik er het meest bij heb gepakt de afgelopen maand. Ik heb m'n haar iets lichter laten verven en deze lipstick staan nu echt nog mooier dan voorheen. Bovendien vind ik het heel leuk dat Essence mee is gegaan in de trend van een matte finish. Wie zei dat low-budget niet vernieuwend kon zijn? Essence bewijst het tegendeel en voor een heel fijn prijsje (€2,39) kan je deze lipstick al aanschaffen. De lipstick overleeft een maaltijd niet, maar een drankje gelukkig wel.


ALL TIME LOW- KIDS IN THE DARK

Evi: Het is misschien iets meer alternatief dan je gewend bent, maar volgens mij kent iedereen wel een aantal nummers van All Time Low van een aantal jaren terug. Maar ze zitten niet stil en brengen nog steeds toffe, nieuwe albums uit. Kids In The Dark is een van hun nieuwste nummers en ik denk mijn favoriet van het laatste album. Dit was tevens het nummer waar ze hun optreden op Pinkpop mee aftrapten, dus ik zong gelijk al in volle borst mee.

CIEN - SUN CLASSIC ZONNEMELK SPF 30 MINI

Zonnebrand is eigenlijk iets wat ik bijna nooit gebruik, maar als ik echt een héle dag in de volle zon ga zitten smeer ik me toch met tegenzin in. Naast de Hegron sun spray waar ik vorig jaar over schreef gebruik ik nu de zonnebrand van Cien. Ik kwam deze bij Lidl namelijk tegen in een klein formaat voor maar €1 en ik ben heel tevreden over de werking ervan. Naast dat de zonnebrand geen witte waas achterlaat, waterproof is en vitamine E bevat, heeft het product geen zonnebrandgeur en dat is voor mij echt een mega pluspunt. Ik heb daar namelijk zo'n hekel aan! Deze ruikt een soort van bloemig en kan ik dus enorm aanraden. 

ANT-MAN

Het mocht even duren tot ik deze film eindelijk gezien had, maar toen Ant-Man op Netflix verscheen was ik er heel snel bij. I love de films van Marvel en ook deze vond ik helemaal geweldig. Van het begin tot het eind was ik enorm geboeid en ik heb er daarnaast heel hard om kunnen lachen. Een ander pluspunt zijn de acteurs. Paul Rudd (als Ant-Man) speelt heerlijk ongemakkelijk en hilarisch, Michael Douglas (als Dr. Hank Pymm) is al zeventig geweest, maar nog steeds een bad-ass en Corey Stoll (als Darren Cross) is helemaal geschikt als slechterik. Waarschijnlijk kijk ik de film dit jaar al opnieuw!

THE BODY SHOP - VITAMIN E HYDRATING FACE MIST

Misschien klinkt het gek, maar dit product heb ik expres niet gereviewd op onze blog. Ik zou er namelijk geen uitgebreid artikel over kunnen schrijven, ondanks dat ik het een heel fijn product vind. Ik gebruik deze face mist van The Body Shop elke dag na het aanbrengen van mijn make-up en deze zorgt voor een heerlijke verfrissing van mijn gezicht. Maar of het product op lange termijn echt iets doet voor mijn huid? Geen idee! Toch zal ik 'm dagelijks met liefde blijven gebruiken, gewoon omdat-ie zo verfrissend is.

H&M COLOUR ESSENCE EYE CREAM - COUNTESS

Dan nog een product dat ik vaak gebruik, maar waar ik nooit over geschreven heb. Na het bezoek van Ilona en mij aan de nieuwe beauty-afdeling van H&M hebben we wel een aantal nagellakjes gereviewd, maar ik heb het nooit gehad over mijn andere aankoop. Ik kocht namelijk ook een colour essence eye cream, dus een oogschaduw in crèmevorm. Het is een warme, perzikkleurige kopertint en ik breng 'm vaak met een blendingkwast over mijn hele ooglid aan. De oogschaduw blijft goed zitten en de kleur is heel uniek. I like!

Welke film raad jij ons aan in de vakantie te kijken?

Related:

No Comments Yet, Leave Yours!