donderdag 12 mei 2016

Shoplog | Beautygloss party 2016 + goodiebag


Voor een video shoplog vond ik het veel te veel en daarom dat ik deze keer een shoplog voor jullie heb met foto's. Afgelopen zaterdag ben ik naar de Beautygloss party geweest en ik ben daar echt helemaal los gegaan! Ook ging ik nog even langs de Kruidvat en The Body Shop in de stad, dus maak je klaar voor een heleboel leuke producten...


Vorig jaar ging ik met Evi naar de Beautygloss party, maar dit jaar kon die helaas niet en daarom ging ik met een andere vriendin. We gingen op zaterdagavond, want toen was de 18+ party en bovendien gaf ons dat de ruimte om 's middags gewoon lekker de stad in te gaan en ijsjes te eten, want oh, oh, oh, wat was het weer heerlijk!

In vergelijking met vorig jaar vond ik het echt veel rustiger deze keer, wat ik eigenlijk alleen maar fijn vond. Ook stonden er bij sommige stands poortjes, waardoor er een rij ontstond en dit zorgde ervoor dat de drukte bij de stands goed te hendelen was, ook heel prettig! Geen geduw en getrek in ieder geval.

Wat ik wel jammer vond dit jaar is dat ik de stands niet zo divers waren. Veel webshops die make-up verkochten, waardoor je kreeg dat er bij verschillende stands gewoon dezelfde producten te verkrijgen waren. Sleek had zelf een stand, maar ik heb echt nog zo'n 4 andere stands bezocht die ook Sleek verkochten. Ook miste ik The Body Shop écht dit jaar, sowieso heb ik bijna geen stand gezien die producten voor de huid verkocht, op Lush na. Misschien dat door vorig jaar mijn verwachtingen gewoon hoog waren en ik heb het ook echt wel leuk gehad, maar ik vond dit gewoon jammer.

The Body Shop Aloe soothing rescue mask (€19,00) - Essence Wake Up, Spring! blush in 01 hello sunshine! (€3,39) - Essence pure nude highlighter in 10 be my highlight (€3,59) - Essence I ♥ soft metals oogschaduw in 03 melted kiss (€2,59) - Essence colour correcting mattifying powder in 20 gorgeous finish (€2,99) - Essence intense moisture hand lotion (€1,59)

Bij TBS hadden ze afgelopen weekend op alle producten 25% korting en ik ging daarom voor iets wat ik nog niet eerder had gezien, namelijk een masker dat je 's nachts op je gezicht moet laten zitten en dan 's ochtends weer af spoelt. Hierover zal ik zeker nog een review schrijven, want volgens mij is dit nieuw en het ziet er op het eerste gezicht positief uit. Na bij TBS te zijn geweest ging ik helemaal los bij de Kruidvat, ze hadden er drie schappen van Essence en van de nieuwe producten stond er nog heel erg veel op mijn lijstje. Deze zal je niet meer voorbij zien komen, maar ik vond de swatches erg mooi! Vooral de blush is echt prachtig voor van de zomer en ik raad je dan ook aan om zeker eens te kijken bij deze limited edition.

Tangle Teezer (€14,95) - Kiko Quick Dry nail lacquer 841 Baby Pink (€2,90) - Anastasia Brow Powder Duo (€29,95) - Lush Dirty Toothy Tabs (€7,95) - Essie nagellak Forget Me Nots (€5,00)

Even een mix aan producten die ik bij verschillende stands kocht. Allereerst begin ik met de Tangle Teezer, ik was hier zo nieuwsgierig naar dat ik deze gewoon mee moest nemen. Het lakje van Kiko kocht ik gewoon in de winkel op Amsterdam CS, want deze vind ik heel erg fijn in gebruik. Bij de stand van Anastasia kon je je wenkbrauwen laten doen en omdat ik zó tevreden was over het resultaat besloot ik om een poeder te kopen. Een rib uit m'n lijf, maar als ik zelf ook zo'n resultaat kan neerzetten als de dame bij de stand, dan ben ik blij! Bovendien verkochten ze daar ook Essie lakjes voor een paar euro en ik kon het dan ook niet laten om een prachtige, roze kleur mee te nemen. Bij Lush kocht ik de Toothy Tabs, tabletten om je tanden mee te poetsen. Ik heb ze al geprobeerd en binnenkort lees je wat ik ervan vind in een review.

Nail polish remover (€1,50) - Basic compact powder (€1,50)
Fa Vitamin & Power shower gel (€1,50) - W7 Banana Dreams loose powder (€5,99)

Bij de stand van Fogan Cosmetics waren bijna alle producten €1,50 en ik nam daar een paar dingen mee die mij wel leuk leken. De compact powder zag er goed uit en voor dat geld is het altijd leuk om te testen. De nagellakremover had ik nog nodig, want die van mij is bijna op en de Fa shower gel moest ik gewoon meenemen vanwege de heerlijke geur. De loose powder van W7 is inmiddels zoveel voorbij gekomen dat ik er ook nieuwsgierig naar ben geraakt, dus bij de stand nam ik deze meteen mee. De poeder is wat gelig van kleur en ik ben benieuwd hoe dit uitpakt op mijn gezicht.

I ♥ Makeup Chocolate Vice palette (€9,95) - Freedom Pro Highlight Glow (€4,95) - Boozy Cosmetics Classic A12 Tapered Blending brush (€3,49) - Boozy Cosmetics Classic B09 Flat Contour brush (€6,99) - Boozy Cosmetics Pro Brush Cleaner (€4,99)

De laatste keren dat ik bestelde bij Boozyshop waren voor mij niet heel erg positief, producten die misten, vervolgens niet meer leverbaar waren, producten die kapot waren... Gelukkig is alles netjes afgehandeld, maar ik baal dan wel. Heel erg blij was ik dus ook toen ik zag dat ze een stand hadden op de BG party! Als eerste liep ik meteen naar de kwasten en onderweg nam ik even een brush cleaner mee, want als het gaat om het wassen van m'n kwasten ben ik echt extreem lui. Ik kocht een tapered blending brush (ik houd van dit soort kwasten ♥) en een flat contour brush. Met laatstgenoemde breng ik nu mijn bronzer aan en blend ik deze ook en het werkt super! Ook kocht ik een highlighter van Freedom en het nieuwste chocolate palette, Chocolate Vice, van I ♥ Makeup. Deze twee producten gaan jullie zeker nog voorbij zien komen hier op WFOP.

Sally Hansen top coat (3 voor €10) - NYX liquid suede cream lipstick (€7,99) - NYX soft matte lip cream (€6,99)

Ik weet niet eens meer bij welke stand ik de producten van Sally Hansen kocht, maar wat ik wel nog weet is dat ze veel restanten verkochten waardoor ik de drie top coats voor €10 bij elkaar mee kon nemen. Echt een koopje! Het zijn allemaal top coats waardoor je nagellak sneller droogt en met de Insta-Dri heb ik al hele goede ervaringen, dat belooft dus veel goeds voor de andere twee top coats. Bij de stand van NYX nam ik twee lipproducten mee. Over de soft matte lip cream is heel de beauty wereld enthousiast, dus die kon ik niet laten liggen. Ook de liquid suede cream lipstick zag er goed uit en bovendien is de kleur helemaal geschikt voor de zomer.

Sleek Vintage Romance palette (€10,99) - Sleek Matte Me lip cream Shabby Chic (€7,49) - Sleek blush Flushed (€6,49) - Sleek i-Quad Midnight Blues (€8,49)

Ooooh, mijn allerliefste Sleek. Elke keer weet dit merk mij weer te verleiden met de prachtige producten die ze hebben en ook nu kon ik de verleiding niet weerstaan. Bovendien kreeg je bij besteding boven de €20 een gratis oogschaduw quattro en ja, als je dan toch met een aantal producten in gedachten zit... Ik ben in ieder geval goed geslaagd en heel erg blij met deze producten. Vooral het palette is echt prachtig, deze was bij de verkoopster ook al groot favoriet. Ik ga hem zeker voor jullie reviewen!

Andrélon Kokos Boost shampoo - Andrélon Shape Your Curl gel spray - Wilkinson Hydro Silk scheermesje - Elegant Touch nepnagels - Colgate mini tandpasta - Essence Lip Candies in 07 Vanilla Cream - Catrice oogschaduw in 400 My First Copperware Party

En dan last, but not least, de goodiebag! Overduidelijk is natuurlijk dat Andrélon de hoofdsponsor is, maar ook de andere sponsoren van de party hebben hun goodies achtergelaten in de tas. Zo was Johnny Doodle aanwezig en daarvan zat een heerlijk stukje vanille fudge in de tas die ik snel heb opgegeten. Ook zat er Chilly gel in, maar dat gebruik ik niet, dus die heb ik al weggegeven. De overige producten in de goodiebag vind ik erg handig en leuk. Vooral de nepnagels, how cute!

Wauw, ik denk dat ik nog niet eerder op een dag zoveel make-up heb geshopt. Het is echt beschamend veel, maar toch ben ik er erg blij mee. De komende periode zullen jullie nog wel producten voorbij zien komen die je in dit artikel hebt gezien, want qua reviews kan ik in ieder geval weer even voort.

Was jij nog op de Beautygloss party? En wat heb jij daar allemaal geshopt?

Related:

No Comments Yet, Leave Yours!