woensdag 17 februari 2016

Miss Sporty | My BFF Lipstick


Low-budget lipsticks, ik houd ervan! De verhouding van prijs en kwaliteit heeft er al eerder toe geleid dat ik inmiddels alle lipsticks van Essence bezit en het is dan ook tijd om te beginnen met het verzamelen van een nieuwe lijn. Dit gaat de My BFF Lipstick worden van Miss Sporty en vandaag review ik er drie voor jullie.


De lijn bestaat uit 10 lipsticks en de kleuren variëren genoeg om voor ieder wat wils aan te bieden. Zelf speelde ik op safe en kocht ik drie kleuren die elke dag te dragen zijn. De uitstraling van Miss Sporty blijf ik altijd nogal cheap vinden, wat vooral te maken heeft met het logo van het merk, maar de kleuren die deze keer gebruikt zijn maken het wel heel speels. Bovendien zien de lipsticks er al veel beter uit als je de dop van het product af haalt, een prachtige, zilveren huls komt tevoorschijn met mooi gevormde lipsticks.

200 - 201 - 600

Ik heb bij de swatches twee lagen aangebracht van de lipstick en je kan hierbij meteen zien hoe intens de kleuren zijn, super! Bovendien waren de swatches er lastig af te krijgen en moest ik goed boenen... dit belooft veel goeds.

200 My Favorite Pink

Ik mag dan wat lastig kijken, My Favorite Pink is echt een hele mooie kleur. Niet te licht, niet te donker, wat het inderdaad tot een favorite maakt.

201 My Amazing Fuchsia

Deze kleur is ook al zo mooi! My Amazing Fuschia is de perfecte framboos roze kleur voor op de lippen. Ik houd van dit soort kleurtjes.

600 My Cute Coral

Van de drie lipsticks is My Cute Coral de meest gangbare. Wat ik het leukste vind aan deze lipstick is dat de kleur in elk licht weer anders is, soms wat oranje, soms wat meer roze, I like it!


Ik ben echt heel erg blij met deze mooie lipsticks van Miss Sporty. Ze dekken niet alleen goed, ze blijven ook nog eens zo'n 4 tot 5 uur mooi zitten. Ook overleeft de lipstick een hapje of een drankje en is de lipstick goed bij te werken. Ik ga zeker nog wat kleuren hiervan aanschaffen...

Miss Sporty My BFF lipstick, te koop bij Etos en DA - €2,99

Welke My BFF Lipstick zou jij graag aan je stash willen toevoegen?

3 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend mooie lipsticks. Ze staan je alle drie heel erg mooi. My Cute Coral is inderdaad de meest gangbare, maar de andere kleurtjes kun je ook prima hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 201 en 600 vind ik zó leuk! En wat een leuke prijsjes zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had niet verwacht dat de pigmentatie zo goed zou zijn, leuk!

    BeantwoordenVerwijderen