zondag 28 februari 2016

February Favorites


De kortste maand van het jaar zit er alweer bijna op en het is dan ook hoog tijd dat wij onze favorieten weer aan jullie laten zien. Deze keer hebben we voor jullie een hele mix van producten, muziek en film, so enjoy!

RIDDLE STONES

Ilona: Nooit had ik gedacht zó verslaafd te zijn aan een spel op m'n telefoon. Ik ben helemaal niet van de spelletjes op m'n mobiel, maar Riddle Stones zorgt er echt voor dat ik elke keer weer verder moet en wil komen in het spel. Het spel heeft honderden levels, wat er ook voor zorgt dat ik blijf doorspelen, want ik wil het spel gewoon uitspelen. Bij het spel moet je door middel van cijfers de rasters vullen en er komt veel logica bij kijken. In het begin bakte ik er niks van, maar ik begin de levels steeds sneller op te lossen.

ZAYN - PILLOW TALK


Oh, wat is het toch fijn dat Zayn lekker solo gaat zonder One Direction! Pillow Talk is een heerlijk nummer en ik heb deze dus ook al behoorlijk vaak op repeat gehad. Ik ben echt benieuwd wat z'n album nog meer te brengen heeft en kan dan ook niet wachten tot deze uit komt.

HOW TO BE SINGLE

Er zijn weinig films waarbij ik heel erg veel moet lachen, maar zodra ik weet dat Rebel Wilson er in speelt, weet ik dat het dus wel zo'n film wordt. How To Be Single gaat over vier single vrouwen, elke met hun eigen verhaal. Natuurlijk is het een typisch romantische komedie, waarbij, achteraf gezien, er vrij weinig klopt aan de tijdlijn en andere serieuze zaken waar de meeste filmkenners op letten, maar voor mij is dat allemaal niet belangrijk. Ik heb echt heel erg hard gelachen bij de film om de, soms wat schuine grappen, de avonturen en ook Dakota Johnson als actrice heeft mij verbaasd. De trailer is nog maar een kort stuk en als je daar al om moet lachen dan raad ik je deze film zeker aan.

KRUIDVAT - BODY BUTTER HONEY COCOA BUTTER

Als je de Honeymania lijn van The Body Shop lekker vindt, maar het niet binnen je budget ligt, dan moet je echt deze body butter kopen van Kruidvat. De geur is echt precies hetzelfde, alleen de substantie is iets dikker en smeert wat lastiger uit, verder is het gewoon hetzelfde product. Ik vind de geur heerlijk en daarom kon ik deze niet laten liggen. Ik houd van The Body Shop, maar in dit geval ga ik dan toch voor de budget variant.

PRIMARK - GEURKAARS CLEMENTINE & HONEY

Nee, ik ben niet altijd positief geweest over de geurkaarsen van Primark, maar al die negativiteit maakt deze geurkaars in één klap goed, want wat is deze geweldig! De geur ruik je al zodra de dop van het potje gaat en diezelfde geur ruik je door je hele kamer als de kaars wordt aangestoken. De honing in combinatie met clementine brengt een hele zoete geur naar boven. Bovendien is het uiterlijk van de pot ook heel classy. De volgende keer dat ik bij Primark ben weet ik in ieder geval voor welke kaarsen ik wél moet gaan.

IKEA VLIERBLOESEM LIMONADE

Evi: Dat IKEA leuke meubels en accessoires heeft weten we inmiddels wel, maar heb je wel eens rondgelopen in hun mini-supermarkt? Ze hebben daar de meest gekke en lekkere dingen, in de meest schattige en kleurrijke verpakkingen. Twee weken geleden bezocht ik weer eens de IKEA en at ik daar een maaltijd in het restaurant, waar ze altijd van dat lekkere bruisende tapwater hebben. Een van de smaken tussen dit tapwater is vlierbloesem en ik hoor je denken: 'een drankje van bloemen?' Je zult waarschijnlijk niet gelijk enthousiast worden van hoe het klinkt, maar ik vond het verrassend lekker smaken. Daarom besloot ik het mee te nemen in limonadevorm, echt een aanrader! Het is vooral mierzoet, maar wel heel anders dan de standaard aardbeien- en tropische vruchtenlimonades in de supermarkt.

UNITED WARDROBE

Zelfpromotie! Nee hoor, een beetje dan. Ik denk dat de meesten van ons wel van United Wardrobe hebben gehoord en als dit niet zo is kan ik je zeker aanraden de website een keertje te bezoeken. Het is in principe een online marktplaats voor kleding en accessoires. Zelf verkoop ik op dit moment geen items, maar gelukkig wil mijn zusje wel wat van mijn kleding verkopen. Dus als je kleding en sieraden van mij wilt overkopen, zou ik even op de pagina van mijn zusje kijken. Haar pagina vind je hier.

HOODIE ALLEN FT. MEGHAN TONJES - ARE YOU HAVING ANY FUN

Naast het feit dat ik net als Ilona het nummer Pillow Talk grijsdraai, luister ik ook weer mega vaak naar Hoodie Allen. Hij is al heel wat keren langsgekomen in onze It's All About the Music artikelen, maar nu heeft hij weer een nieuw album. Hierboven heb ik de eerste video van de nummers op zijn album toegevoegd en ik kan echt aanraden deze even te bekijken en te beluisteren. Deze is creatief bedacht en heel grappig, als je het mij vraagt.

PRIMARK NEPNAGELS

Wat was het lang geleden dat ik nepnagels had opgedaan, zeg. Ik was een tijdje terug bij Ilona, zag haar collectie aan nepnagels van Primark en ik kreeg gelijk zin weer eens een paar te kopen en op te plakken. Ze heeft er daar ook twee paar van gereviewd, dus misschien heb je deze al eens voorbij zien komen. Ik kocht toen bij Primark een paar dat Ilona ook heeft, met wolkjes erop. Deze plakte ik afgelopen woensdag op en ondanks dat er op vrijdag twee nagels los gingen, bleven de rest van de nagels tot vandaag zitten. De losse nagels plakte ik er dus gewoon weer op. Ze zitten comfortabel en zijn mega schattig, als je het mij vraagt. Wel is het handig te zorgen dat je ze opplakt in een periode waarop je bijvoorbeeld niet je haren hoeft te wassen, hoeft af te wassen of hoeft te werken. Die dingen zullen de tijd dat de nagels blijven zitten namelijk waarschijnlijk verkorten. Een pakje nepnagels met 24 nagels en een tube lijm kost €1,50. 

GLADE VELVET TEA PARTY GEURKAARS

Ik schrijf tegenwoordig nog maar weinig over mijn geurkaarsen, dus ik vond het tijd weer een favoriet te noemen. De kaars hierboven kocht ik bij de Deen in de buurt van mijn ouders en is van het merk Glade. De geur ervan verspreidt enorm goed en is wat lastig te omschrijven. De naam op de verpakking is, zoals je ziet, Velvet Tea Party, maar kan ik verder niet goed onderbouwen. Hij ruikt in ieder geval zoet en bijzonder. Daarnaast ziet de verpakking er leuk uit, vooral als de kaars aanstaat. Hij kost € 1,99 en dat vind ik voor zo’n goede, lekkere kaars helemaal niet duur. 

Wat is jouw favoriete geurkaars deze maand?

No Comments Yet, Leave Yours!