woensdag 21 oktober 2015

The Master Perfumer | N°7 Black Vanilla


Mijn moeder kocht een aantal jaar terug al een aantal geuren van The Master Perfumer, maar zelf had ik nog helemaal niets van dit merk van de Kruidvat. Tijd om daar eens verandering in te brengen! Ik heb bijna geen tasverstuivers meer over en daarmee had ik meteen een goed excuus om een geur te proberen.


The Master Perfumer is een merk van Kruidvat, maar als je de verpakking ziet en de algehele uitstraling van de lijn dan is dit helemaal niet terug te vinden. Ik vind de verpakking zeer luxe ogen en ook de flacon ziet er erg mooi uit. Alle informatie die je nodig hebt van een parfum is duidelijk op te verpakking gezet en hiermee is het eerste punt voor The Master Perfumer al binnen.


Onder het dopje zit een spuitflacon verborgen, wat ik zelf ook de meest fijne manier vind om een parfum aan te brengen. De ingrediëntenlijst bevat de meest standaardingrediënten voor een parfum. Wel schrok ik een beetje van de vele, verschillende soorten alcohol in de parfum. Alcohol zorgt ervoor dat een product langer houdbaar blijft en het doodt de bacteriën, maar voor iemand die snel irritaties krijgt is deze parfum misschien niet helemaal geschikt. Zelf heb ik gelukkig nog nooit ergens last van gehad.


Ik heb veel zoete geuren in mijn collectie en dat is juist waarom ik voor de geur Black Vanilla ging. De geur is een onweerstaanbare mix van freesia, vanille en muskus. De vanille die ruik je, maar de musk maakt het geheel wat 'zwoeler' en maakt het daarmee een warmere geur. Ik vind deze geur echt heerlijk en wil hierna nog een full size gaan aanschaffen.


Ik ben erg blij met deze geur! Deze gaat meteen mijn tas in voor onderweg. De geur blijft ongeveer 4 uur hangen, maar moet daarna wel bij worden gespoten. Nu is dat helemaal niet erg, want het parfum is hartstikke low-budget. The Master Perfumer heeft nog meer geuren in het assortiment, voor vrouwen, maar ook voor mannen. Ik raad je zeker aan om eens te ruiken en te testen bij Kruidvat, want ze zijn het zeker waard.

The Master Perfumer N°7 Black Vanilla Eau De Toilette 15ml - €3,49
The Master Perfumer N°7 Black Vanilla Eau De Toilette 50ml - €7,99
The Master Perfumer is te koop bij de winkels van Kruidvat en in de webshop.

Welke geur van The Master Perfumer heb jij weleens geprobeerd? Of welke wil je proberen?

1 opmerking: