vrijdag 20 maart 2015

Kiko Color Fever Eyeshadow Palette 100


Ik schrok een beetje toen ik zag hoelang het geleden is dat ik een review schreef. Jullie hadden er weer eentje van me tegoed en ik ben blij dat het dit oogschaduw palette van Kiko mag zijn. Tijdens een vakantie vind ik altijd dat ik mezelf op zo'n product mag trakteren en wie weet is deze voor jullie ook een leuke traktatie. Zoals je eerder in een Kiko oogschaduw review van mij zag, zijn de doosjes van hun producten nogal stijlvol. Je aankoop voelt door zo'n zwart doosje gelijk een stuk luxer aan. Gelukkig is het doosje zelf ook luxe. Deze is zwart, stevig en bevat zelfs een spiegeltje. Het spiegeltje zal ik niet vaak gebruiken, maar wanneer je op reis gaat, kan deze natuurlijk van pas komen. De oogschaduws zelf lijken een beetje op kussentjes. Ik durfde er bijna niet aan te komen, zo mooi. 

Zonder flits - met flits

Tijdens mijn bezoek aan Kiko (in Spanje, trouwens) viel mijn oog op de kleur in de linker bovenhoek van het doosje. Ik vroeg aan de verkoopster of deze ook apart verkocht werd, maar dat was niet zo. Toen besloot ik voor de quattro te gaan, want deze was maar een paar euro duurder. De kleur waar ik dus vooral voor ging is een lichte lila tint met prachtige glitters. Ook de andere kleuren in het doosje bevatten een prachtige glitter of shimmer. Toch zijn de kleuren moeilijk met shimmers te fotograferen. Daarom heb ik het met en zonder flits geprobeerd. 
Op de foto's van de swatches komen de kleuren beter over. Toch is het gek dat het nu net lijkt alsof ik twee verschillende palettes heb geswatcht op de bovenstaande foto's. De foto's zijn echt gemaakt van dezelfde oogschaduws. De tweede en vierde kleur lijken nu overigens ook een stuk minder paars. De vierde is oprecht een bordeauxrode kleur. 


Twee maal dezelfde look, maar gefotografeerd in ander licht

Zoals bij elke review van oogschaduw, maakte ik een look met de kleuren. De look bevat dus elke oogschaduw van het Kiko palette. De donkerste kleur gebruikte ik in de buitenste ooghoek, de bruine kleur in de arcadeboog, de lila kleur op het ooglid en de lichte kleur als highlighter. Ik vind de look, voor zo'n groot aantal shimmers, toch ontzettend mooi geworden. Bij de mono's die ik van Kiko bezit heb ik nog snel de neiging om ze te mengen met water, maar nu is dat niet nodig.


Stuk voor stuk vind ik de kleuren geweldig. Zijn zijn goed gepigmenteerd en hebben zelfs verschillende effecten en tinten in een verschillende hoek en in verschillend licht. Waarschijnlijk ga ik ze met matte kleuren combineren, wat ze zijn per stuk al geschikt om te schitteren op je oogleden. Voor een color fever eyeshadow palette van Kiko betaal je €12,90.

Bezit jij al een Kiko Color Fever Palette?

3 opmerkingen:

  1. Wow de shimmers zijn wel erg duidelijk in het licht! Dit lijkt me wel een leuk palette voor in de zomer met die glans :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een onwijs mooi palette, ik vind Kiko zo'n leuk merk!! Ik ga bijna weer naar een Kiko, kan niet wachten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooi doosje! Ik krijg er echt een luxe gevoel bij.

    BeantwoordenVerwijderen