maandag 9 februari 2015

LIP SMACKER | Chupa Chups


De dagen zijn koud en de lippen zijn schraal, lang leve lipproducten! Lip balms verslind ik de laatste weken bij bosjes en vooral Lip Smackers zijn erg populair. Het Amerikaanse merk staat al jaren bekend om de verschillende geuren die ze hebben en ook in Nederland zijn de vele varianten steeds beter te verkrijgen. Een tijdje terug kwam ik een setje met Chupa Chups Lip Smackers tegen en die kon ik niet laten liggen.

Watermelon, Strawberry & Cream, Raspberry, Cocoa Vanilla, Orange, Apple, Vanilla, Strawberry

Ik heb al een hele collectie van Lip Smackers in huis: Disney, Cola, Fanta, allerlei soorten cupcake geuren. Ook fruitgeurtjes heb ik eigenlijk genoeg, maar fruitgeuren van Chupa Chups, ja, dat is dan toch even anders. Toen ik de verpakking opende rook ik meteen allerlei lekkere zoete geurtjes en als je naar de geuren kijkt die erin zitten dan klopt dat precies.

Lip Smackers zijn niet per se hydraterend en verzorgend voor de lippen, maar maken ze wel heel zacht en laten een lekker ruikend laagje achter op de lippen. Sommige lip balms geven een klein laagje kleur af op de lippen, met name de rode tinten.

Strawberry, Strawberry & Cream

Als het om de lolly's gaat waren die met aardbei altijd al mijn favoriete smaken en dan met de name de variant met room. In tegenstelling tot de lolly met alleen aardbei, vind ik de lipsmacker hiervan behoorlijk tegenvallen. Hij is, in tegenstelling tot de geur, helemaal niet zo zoet en lijkt wel iets chemisch af te geven in plaats van een echte aardbeiensmaak. De variant met room daarentegen is echt bijna hetzelfde als de lolly, deze vind ik echt heerlijk!

Watermelon, Apple

Watermeloen en appel. Zoet, en in dit geval, zuur. Met watermeloen lip balms heb ik helaas niet zulke goede ervaringen. Ik had er eentje van Wet 'n Wild, maar heb die weggedaan omdat er echt een hele vieze nasmaak aan zat. Gelukkig is dat in het geval van deze Chupa Chups variant niet het geval! De watermeloen smaak is heel licht, maar geeft geen vieze nasmaak. Ook de appel is niet zo zuur qua smaak als dat deze ruikt, maar hij is alsnog erg lekker en zacht.

Orange, Raspberry

Zoet, zoeter, zoetst, dit zijn wel de meest zoete smaken uit de collectie. Sinaasappel en framboos. Eerstgenoemde is heerlijk, wel wat aan de milde kant zoals de rest van de Lip Smackers, maar nog steeds heel fijn. Ik wil m'n lippen bijna opeten! Ook de framboos is erg lekker, deze doet mij een beetje denken aan de lip balm variant van Essence met dezelfde geur. Om je vingers bij af te likken.

Vanilla, Cocoa Vanilla

Dan ben ik alweer aangekomen bij de laatste twee Lip Smackers, twee geuren waarvan ik mij niet kan herinneren dat ik die ooit als lolly heb gehad. Mij maakt het niet zoveel uit, want ik vind vanille erg lekker en de balm met de gelijknamige geur smaakt echt precies zo. Het laagje dat het achter laat op de lippen is heel lekker. Ook de vanille cacao variant is erg fijn, maar de geur is nog wel fijner misschien dan de smaak. Ik kan de hele dag aan de Lip Smacker blijven ruiken.


Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aanwinsten. Heerlijke smaken en geuren, ik krijg er honger van! Mijn favoriet blijft net als bij het snoep de Strawberry Cream variant, maar ook de Raspberry en Orange zijn erg lekker. Na al dat testen zijn m'n lippen erg zacht, dus dat geeft ook weer aan hoe snel het product werkt.  

Lip Smacker Chupa Chups - Kruidvat - €6,99

Wat is jouw ideale lip balm voor de koude dagen?

3 opmerkingen:

  1. Ah deze klinken echt heerlijk! Ik heb eens Skittles Lip Smackers gehad, die vond ik echt GEWELDIG! Nu gebruik ik altijd een lippenbalsem van EOS of Vaseline als het echt een drama is haha! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Skittles klinkt echt geweldig! EOS en Vaseline zijn inderdaad ook redders in nood. X

      Verwijderen
  2. Dit lijken me fijne lip smackers! Ik had er vroeger een aantal van 7up en cassis. Die vond ik zelf niet zo lekker. Helaas gebruik ik niet zoveel lipbalsems dus dit zou voor mij uitdelen worden :-)

    BeantwoordenVerwijderen