dinsdag 24 februari 2015

Fotodagboek week 7 & 8 | Ilona


Op een aantal (hele) luie dagen na waren de afgelopen twee weken heel hectisch. Veel heen en weer reizen en veel dingen die ik nog moest regelen. Deadlines die ik moest halen, veel werken en ook nog mijn sociale contacten onderhouden. Het was weer lekker hectisch, maar gelukkig heb ik er iets van kunnen maken.

zondag 8 februari

Hè hè, eindelijk niet meer ziek! Nu had ik ondanks dat wel een lekker lui dagje vandaag, want de avond ervoor was ik heerlijk gaan feesten. Mijn dag bestond vooral uit heel laat wakker worden, eten, school, bloggen en een beetje tv kijken. Op MTV was een speciale aflevering over Ed Sheeran en die mocht ik natuurlijk niet missen! 's Avonds bij het ondergaan van de zon kreeg de lucht weer een prachtige kleur. Ik kan hier elke avond wel een uur naar kijken, gewoon volgen hoe de lucht constant verandert.

maandag 9 februari


Vandaag zou ik weer naar Maarssen gaan, maar wat een drama was het qua treinen. Er was een seinstoring en de bussen die waren ingezet reden niet constant of sloten helemaal niet aan. Ik besloot daarom maar om pas laat in de avond weg te gaan. Ik had wel wat beters te doen dan alleen maar wachten. Terwijl ik in de trein lekker muziek aan het luisteren was kwam er iemand de coupé in die nog luider praatte dan dat mijn muziek stond. Ik raakte een beetje geïrriteerd, maar gelukkig stapte die persoon er al snel uit. Kon ik toch nog mijn reis in rust vervolgen. Eenmaal thuis gekomen keek ik nog even m'n series bij en daarna lekker naar bed!

dinsdag 10 februari


Elke keer als ik terug kom in Maarssen ga ik als eerste boodschappen doen. Ik moet toch weer een hele week eten en zoals je kan zien doe ik dat zo gezond mogelijk. Veel groente en veel fruit. Ze hadden eindelijk druiven in de winkel liggen en ik kon het niet laten om een hele bak mee te nemen. Ook nam ik grapefruit mee om voor de verandering eens door de jus d'orange te doen. Ik droeg deze dag trouwens een heel schattig kettinkje met een olifantje eraan. Deze ketting kocht ik in een set van 3 bij de Primark voor een paar euro, geen geld en toch heel schattig. Ik ga waarschijnlijk binnenkort nog eens langs om nog zo'n set te kopen.

woensdag 11 februari


Heel leuk hoor, zoveel fruit kopen, maar waar ik niet bij stil had gestaan was dat ik vier volle dagen vrij had en die woensdag op gesprek moest bij mijn eventuele stageplaats. Heel erg stom, maar dat betekende dus zoveel mogelijk opeten, de jus d'orange opdrinken en dan naar huis toe. Bij thuiskomst lag er een hele grote doos van de H&M te wachten en ook kreeg ik een pakketje van Boozyshop binnen. I love pakketjes! Van de inhoud van de H&M doos heb ik inmiddels heel veel teruggestuurd, dit waren vooral truien die ik veel te groot had besteld en eigenlijk helemaal niet nodig had. Ook zaten er een aantal 'home' items bij die, terwijl ik dit schrijf, alweer op m'n kamer staan. Bij Boozyshop kocht ik onder andere een palette van Sleek die je later nog terug zal zien en ook een aantal lipsticks die werkelijk prachtig zijn.

donderdag 12 februari


Vandaag ging ik naar Evi in Amsterdam om weer een video op te nemen, die inmiddels ook online is verschenen. We deden de Celebrity Crush Tag en we hebben vooral heel erg moeten lachen om onze eigen vertalingen van het Engels naar het Nederlands (de vragen waren Engels). Gelukkig is het voor de video allemaal goed gekomen en hebben jullie er minder hinder van ondervonden dat wij deden. Tijdens het filmen was er nog een duifje die met ons mee keek, of nou ja... duifje, het was echt een behoorlijk groot beestje dat er op het dak liep! Na het filmen kletsten we nog even bij, maar ik moest al snel weer naar huis om 's avonds te werken.

vrijdag 13 februari


Niets vrijdag de 13e, ik was vrij en ging daarom met een vriendin lekker winkelen. Ik ging shoppen met Manon en naast dat we af en toe met elkaar werken, shoppen we ook heel erg vaak samen. In plaats van weer naar de Primark of naar Amsterdam te gaan besloten we naar een stad te gaan die iets meer in de buurt van ons dorp lag. 10 minuten in de trein en we waren op de plaats van bestemming, waar we vrolijk door de stad shopten. Bij de Xenos keek ik mijn ogen uit, er was zoveel thee en het was zo moeilijk om mezelf in te houden, but I did it! Bij de Big Bazar kwam ik ook nog een hele schattige pet tegen, waarbij ik mij opnieuw in moest houden hem te kopen. Gelukkig kon ik ook de pet laten liggen.

zaterdag 14 februari


Omdat niet heel mijn collectie compleet was, wilde ik het nummer van de Flow Weekly die ik nog niet had, nabestellen. Helaas kreeg ik in plaats van het nabestelde nummer, het nieuwste nummer. Niet heel handig als je al een abonnement hebt! Ik meldde het meteen bij de klantenservice en het probleem is inmiddels weer verholpen. Ondanks dat mijn Valentijnsdag dus begon met een beetje pech, werd het 's avonds wel weer heel gezellig. Een vriendin van mij vierde haar verjaardag en het is echt een feest waar echt iedereen uit de vriendengroep bij wil zijn, ik zag eindelijk weer wat vriendinnen die ik al lang niet gesproken had en we dansten en zongen de hele avond met z'n allen. Heel gezellig!

zondag 15 februari


Vandaag was een dag waarop ik niet veel deed. Ik sliep heerlijk uit, at rustig en blogde nog even. Toch wilde ik 's middags nog even de deur uit en dat deed ik met deze superleuke sneakers van de H&M. Ze lijken een beetje op Air Max van Nike, maar dan heel wat tientjes goedkoper. Ik ben wel aan het sparen voor echte, maar tot die tijd kan ik het gemakkelijk met dit paar doen. Ik vind ze echt heerlijk lopen en ik hoor van veel mensen dat ze ze ook erg leuk vinden, zelfs mijn moeder is fan! Dat wordt dus zeker sparen voor een extra paar...

maandag 16 februari + dinsdag 17 februari

Ik heb letterlijk gehuild van het lachen bij het zien van deze video... en de tientallen anderen die ik heb bekeken.

Deze dagen was ik vrij en oh, wat was ik lui! Het is heel erg, maar ik heb echt twee volle dagen alleen maar series, films en youtube video's gekeken. Deze keer waren het Joe Sugg en Caspar Lee waar ik voor viel. Ik kende beide Youtubers al een tijdje en op Joe was ik ook heel lang geabonneerd, maar omdat mijn feed zo snel vol raakte nam ik toch afscheid. Toen ik een tijdje terug op Facebook weer video's tegen kwam realiseerde ik mij dat ik de video's echt had gemist en toen startte mijn verslaving weer. Ik heb in die twee dagen bijna alle video's bekeken van allebei de jongens en ik kan nu al niet meer wachten tot ik weer tijd heb om de rest te bekijken.

woensdag 18 februari + 19 februari

Woensdag was voor mij best een spannende dag. Ik had namelijk een gesprek bij de apotheek voor een eventuele stageplaats. Ik was al een paar weken aan het dubben over m'n stage omdat het mij maar niet lukte een locatie te vinden. Dit was echt het laatste gesprek, maar gelukkig werd ik aangenomen! In de weken dat ik stage loop mag ik twee folders maken voor de apotheek en werk ik aan een opdracht vanuit mijn opleiding, ik heb er heel veel zin in en ben blij om nog meer te leren. De dag na het gesprek was ik nog volop bezig om informatie te vergaren en mijn stagebegeleider te mailen om de week erna helemaal fris aan de slag te kunnen gaan. Kom maar op met die opdrachten!

vrijdag 20 februari


Vandaag moest ik maar heel even naar school en daarom bleef ik donderdag op vrijdag opnieuw bij m'n moeder slapen. Maarssen moest ik alweer een paar dagen missen en daarom besloot ik om uit school toch nog even naar m'n kamer te gaan. Ik zou er inmiddels drie weken uit zijn en ik wilde natuurlijk wel even afscheid nemen. Na een koekje en een kaarsje ging ik dan ook weer met een volle koffer naar de trein.

zaterdag 21 februari

Werken, dat was waar mijn zaterdagen vrijwel het meeste uit bestaan, zo ook deze zaterdag. Toch is het werken de laatste weken een beetje anders, want onze supermarkt is aan het verbouwen! Elke week is het weer een verrassing als ik de winkel binnenloop, want wat zal er nu anders zijn? Inmiddels is onze kantine naar de bovenverdieping verplaatst en ons oude magazijn is omgetoverd tot het nieuwe deel van de winkel. Over een paar weken is de verbouwing afgerond en ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat.

Je kan het zien aan mijn foto's en aan het moment waarop dit bericht online is gekomen, mijn afgelopen weken waren hectisch en ook de komende weken zullen dat blijven met mijn stage, waar ik inmiddels aan begonnen ben. Toch zal ik proberen het volgende dagboek er iets beter uit te laten zien, want aan de positieve feedback te zien kunnen jullie een blik in ons leven wel waarderen. Gelukkig maar, want wij vinden het ook heel erg leuk om jullie een kijkje te geven!

Heb jij ook weleens last van een hectische week?

1 opmerking: