donderdag 5 februari 2015

Angelica nagellak


Na dagenlang ziek op bed te hebben gelegen vond ik eindelijk de energie om weer een blogbericht te schrijven, een blogbericht waar ik al erg lang naar uit keek. De lakken van  Angelica heb ik nu inmiddels een aantal keer gebruikt en ondanks dat ik het merk nog niet kende, ben ik erg verrast.

Ik wist dat Angelica nagellak te koop was bij Primark, maar ook écht iets ervan aanschaffen, nee, dat had ik nog niet gedaan. Ik ben bezig met een 'cleansing' wat betreft nagellak en dat houdt in dat ik alleen nog lakken die mij echt aanspreken worden gekocht. Toch kon ik mijn nieuwsgierigheid niet onderdrukken en gingen Firedance en Flower Power mijn mandje in. Het uiterlijk van het potje is wat simpel en de tekst wat kinderlijk en ook de namen zijn niet heel origineel. Gelukkig gaat het om de inhoud en niet hoe de buitenkant eruit ziet.


Firedance, het vurige rood. Nu is het niet echt terug te zien als je de lak zonder basis gebruikt, maar met een rode basis is het effect echt prachtig! Ik ben eigenlijk niet zo van de rode nagellak, maar op deze manier geeft het een heel erg mooi effect. Een soort weerspiegeling van verschillende kleuren rood op de nagels.


De kleuren doen de naam Flower Power sowieso eer aan. Ik word vrolijk van de kleurtjes en het leek mij nog leuker om als basislak dan ook roze te gebruiken. De combinatie is toch té schattig zo?! De lak geeft veel spikkels af, wat zeker een pluspunt is. Zo hoef je namelijk niet vier lagen aan spikkels te verspillen, maar kan je het gewoon op één of twee houden.


Ik ben heel erg blij met deze lakken van Angelica. Ze zijn bijzonder, even anders dan anders en de kwaliteit is erg goed. De lakken drogen snel en hebben, bij gebruik van een basis, niet veel lagen meer nodig. Misschien dat ik mij ooit weer eens vergrijp aan een lakje van dit merk, maar dan moet het effect natuurlijk net zo bijzonder zijn als bij deze twee.

Angelica Nail Colour - Primark - €2,75

Heb jij al eens Angelica nagellak gekocht? Ben jij er tevreden over?

2 opmerkingen:

  1. Ah balen dat je ziek was, niks aan! Die rode nagellak vind ik echt super gaaf!! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een feestelijke lakjes! Ik ben hier nog niet bekend mee :-)

    BeantwoordenVerwijderen