dinsdag 9 december 2014

Saffron | Chic-Colour Box palette


Daar is het dan, dat langverwachte moment waarop ik het tweede Saffron palette aan jullie zal laten zien. Deze keer is het de Chic-Colour box, een palette met prachtige kleurtjes (want daar had ik er nog niet genoeg van natuurlijk!). Of deze kleurrijke versie net zo goed is als het palette dat Evi liet zien lees je verderop in dit artikel... maar qua uiterlijk is het sowieso een pracht.


De doos is erg groot voor het kleine palette dat er in zit, maar is wel prachtig versierd met de barok-achtige figuren. De verpakking trekt niet alleen aan, maar ook de verschillende kleuren in het palette. In het palette zit ook een dubbele sponsapplicator.
In het palette zitten twaalf kleuren en wat een prachtige kleurtjes zijn dat! Het pigment is echt geweldig en iedere kleur is anders. Op de foto lijken de laatste twee kleuren misschien wat op elkaar, maar in werkelijkheid zijn dit een grijze en een zwarte kleur naast elkaar. De oogschaduw is goed aan te brengen en korrelt niet, wat ik erg fijn vind werken. Ik merk wel dat niet alle kwasten de oogschaduw pakken, maar als je een sponsapplicator gebruikt komt dat helemaal goed. Ook het blenden van de oogschaduw is geen enkel probleem.


Eindelijk weer een lookfoto! Door mijn verhuizing ben ik genoodzaakt de foto's met mijn telefoon te maken en een close-up is dan vaak erg lastig. Toch heb ik geprobeerd de look voor jullie zo goed mogelijk vast te leggen.

Evi heeft mij met het gebruik van groene oogschaduw een beetje aangestoken, want voor deze look gebruikte ik alle groene tinten uit het palette. Ik begon met de donkergroene kleur in de buitenste ooghoek en deze veegde ik door tot in de gehele crease. Vervolgens kwam de lichtgroene kleur over het gehele ooglid met een gouden lijn tegen mijn wimperrand aan. Om de look nog wat meer schaduw te geven gebruikte ik nog een klein beetje zwart aan de buitenkant van de crease.


Net als over het nude palette, dat niet alleen Evi, maar ook ik aanschafte, ben ik echt heel erg tevreden over dit palette. Ik kan niet wachten om alle kleuren te gebruiken en met name de paarse kleuren spreken mij de laatste tijd erg aan. Sowieso is oogschaduw iets waar Evi en ik de laatste tijd erg veel mee experimenteren en dat is ook terug te zien op WFOP. Op de één of andere manier komen we elke keer weer toppers van palettes en mono's tegen en deze delen wij graag met jullie. Dit Safron palette kan ook zeker worden toegevoegd aan een lange rij met favorieten.

De Saffron Chic-Colour Box palette is te koop bij de Big Bazar voor €2,79. Er zijn nog twee andere varianten te verkrijgen, een nude box en een glitter box.

Ben jij al overtuigd met de reviews over deze Saffron palettes? Of twijfel je nog?

2 opmerkingen: