dinsdag 2 december 2014

Essence | New Love geschenkset


De feestdagen zijn in aantocht en wat past daar nou beter bij dan een leuk cadeautje? Zelf vind ik het vaak lastig om meerdere items bij elkaar te zoeken in hetzelfde thema, maar geschenksets zijn daar de ideale oplossing voor. Ik kwam een leuke set bij Kruidvat tegen en besloot om mezelf maar eens een leuk cadeautje te geven.

Eau de toilette: like a new love


In de set zit een parfum en twee nagellakjes. Ik vond de set er schattig uitzien en was erg benieuwd naar de producten, omdat ik die nog niet had.

De parfum wil ik als eerste bespreken omdat de naam van de set hierop gebaseerd is. De naam van de geur is 'like a new love' en het is een hele girly geur en ruikt eigenlijk naar een mix van verschillende geuren, toch is de zoete, fruitige geur de geur die het meeste naar boven komt, heerlijk!

Topnoten: peper, grapefruit, mandarijn, elemi
Hartnoten: perzik, hyacint, roos, pioenroos
Basisnoten: koffie, vanille, chocolade, musk

De geur vind ik erg aantrekkelijk, maar de verpakking van de parfum had van mij wel wat mooier gemogen. Een transparante fles met een sticker erop en een strikje er omheen zouden mij in de winkel niet snel aanspreken.

Zo zie je maar; "don't judge a book by its cover".

Nail polish: Glitter Jewels & Sparkling Sugar


glitter jewels: 10 glitter bomb - sparkling sugar: 02 baby you're a firework

De lakken die bij de set zitten komen uit twee verschillende lijnen; de glitter jewels en de sparkling sugar. De lakken had ik nog niet, maar ik stond ook niet echt om ze te springen toen ik de set kocht.


Een glitterjuweel is deze lak zeker, maar dekken doet hij niet! Glitterbomb zou prachtig staan over een soortgelijke kleur nagellak want de glitters zijn niet te missen. De naam van het lakje wordt eer gedaan.


Geen sand effect, maar een sugar effect... ik hoopte op het beste, maar helaas dekt ook dit lakje na drie lagen niet. Ik vind de shimmer die in de lak zit prachtig, dus over een roze of witte lak zou 'baby you're a firework' misschien wel gaan dragen, maar het blijft zonde van de dekking.


Ik ben blij met de geschenkset, maar het is niet zo dat ik er heel erg enthousiast over ben. De producten zijn oké, maar niet wat ik gewend ben van Essence. Toch blijf ik erbij dat een geschenkset heel handig is als je moeite hebt met het zoeken van een cadeautje of als je misschien wel snel een cadeautje nodig hebt.

Eau de toilette, like a new love, 50 ml, €6,99
Nail polish glitter jewels, 10 ml, €1,99
Nail polish sparkling sugar, 10 ml, €1,99
Geschenkset, €6,99

Heb jij weleens een leuke geschenkset gekregen? Zo ja, waarvan?

5 opmerkingen:

  1. Wat een leuk setje! Ik heb de eau de toilette al eens gehad, vind het een lekkere geur. De nagellakjes vind ik ook mooi en lief.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer van de dekking van het ene lakje, anders had ik het zeker wel een leuk setje gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat jammer dat het niet helemaal dekt, alsnog erg schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk cadeau idee! Wel jammer van de dekking van de lakjes.

    BeantwoordenVerwijderen