woensdag 31 december 2014

#4 Lovely Lacquers


De feestdagen zijn (bijna) voorbij, alleen nog oud & nieuw en dan hebben we 2014 weer prachtig afgesloten om te beginnen aan een goed 2015. Heb jij al voornemens gemaakt, of doe je daar niet aan? Evi en ik maakte er wel een paar en eentje daarvan is nog meer bloggen in het komende jaar! We willen vooral onze blognaam eer aan doen en daarom sluiten we dit jaar af met een glitterige Lovely Lacquers. Als je dus nog een last minute NOTD zoekt ben je hier aan het juiste adres.

Essence multi dimension XXL shine nail polish - Golden Rose scale effect


Je neemt een zwarte lak en een special effect lak, vervolgens krijg je drie verschillende aanzichten op je nagels, prachtig! Ik ben weer veel aan het combineren met glitters en ook bezig met het opmaken van nagellak en deze twee lakken waren al bijna leeg toen ik ze op mijn nagels deed. Het scale effect is duidelijk te zien en het zwart verdwijnt er bijna onder. Het hangt een beetje af van het licht, maar je ziet veel goud, groen en zelfs blauw verschijnen op je nagels!

Catrice, LE Celtica, C03 Love, Peach & Harmony - Attitude, Aurora - Action nagelstickers

Recylen van nagelstickers doe ik met alle liefde, je herkent de steentjes op mijn ringvinger misschien nog wel uit een eerdere lovely lacquers en omdat ik er nog een aantal over had heb ik de overige stickers gewoon opnieuw gebruikt. Als onderlaag gebruikte ik een peachy lak uit een oude limited edition van Catrice, ik had het potje per ongeluk gesloopt, dus nu moet ik deze lak zo snel mogelijk opmaken om uitdroging te voorkomen. Over de peachy basis deed ik een holografische shimmer van Attitude. Dit merk is te bestellen in de webshop van Alice&Jo. Ik vind Attitude lakken erg fijn, ze dekken goed, drogen snel en de prijs ligt laag.

Hema nr. 42 - Catrice 400 Blue Cara Ciao

De afgelopen maand was het al bijzonder als ik even tijd had om mijn nagels te lakken, laat staan op een Lovely -Lacquers-waardige manier. Toch was er een moment waarop Ilona tegen mij zei: 'Wat een mooie nagels! Die moet in de Lovely Lacquers!'. Enkel had ik een glitter top coat van Hema over een blauwe lak heen gedaan, maar toch ziet het er inderdaad heel feestelijk uit. Het is dan ook een top coat van de Hema feestdagencollectie, dus als je ook wilt dat je nagels zo schitteren als de mijne, zul je nu je slag moeten slaan.

Dit was hem alweer, de allerlaatste Lovely Lacquers van dit jaar. Volgend jaar hopen we er veel meer te kunnen posten. Bij deze wensen we jullie alvast een heel goed uiteinde en we zien jullie volgend jaar weer!

Wat waren jou ideale lakken voor de feestdagen?

2 opmerkingen:

  1. Wat een bijzonder lakje van Golden Rose! Ik heb dat glitterlakje van de HEMA ook pas geleden gekocht, hij is echt mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig! Ik ben trouwens echt fan van de lakjes van Golden Rose!

    BeantwoordenVerwijderen