zaterdag 29 november 2014

Saffron | Simply Nude Box palette


Ik hoop dat jullie na gisteren nog niet klaar zijn met oogschaduw, want vandaag laat ik jullie een palette zien met wel twaalf kleuren. Het zal je waarschijnlijk niet verrassen om te horen dat Ilona en ik weer een bezoek brachten aan de Big Bazar. Het resulteerde in samen een vol mandje, waar onder andere dit product in zat voor ons allebei.


Waar we meteen voor vielen in de winkel, was het uiterlijk van het palette. Het leek in het doosje eigenlijk een enorm ding. Als je deze openmaakt, valt de verpakking zelf een beetje tegen, maar het ziet er in het eerste opzicht wel aantrekkelijker uit. Ik zie het eerder als een pluspunt.Zoals ik al zei bevat het palette twaalf kleuren. Allen zijn ze glanzend en glimmend. Als je geen geheel glanzende look wilt, kun je de kleuren natuurlijk combineren met matte oogschaduw uit een ander palette. Als je echt zoekt naar een combinatie van matte en glanzende kleuren in een palette, is deze wellicht niets voor jou. Compact is dit doosje oogschaduw in ieder geval wel, dus daar kan het niet aan liggen.


Wow! Ik ben in shock, op een positieve manier dan. Er zitten naast twee intense gouden tinten twee prachtige highlighters in dit palette. Zoveel pigment had ik absoluut niet verwacht. Met een soepele beweging bracht ik deze intense kleuren aan op mijn arm. Brokkelig voelen ze zelfs niet aan. Als dit zo door gaat ben ik sowieso heel tevreden. 


We gaan verder met vier aardetinten. Ik zie meteen dat deze voor een glanzende look erg geschikt zijn voor in de arcadeboog. Zit er eigenlijk wel een misser in dit palette? Nee, ik denk het niet.


Opnieuw ben ik niet teleurgesteld. De bordeauxkleur van dit viertal vind ik al helemaal fantastisch. Verder is de zwarte kleur onmisbaar voor het creëren van diepte in je look. Als het aan mij ligt, is de kleurenreeks compleet.


Bij het aanbrengen op de oogleden zijn de kleuren niet zó overweldigend als bij de swatches, maar je kunt er wel een prachtige look mee maken. Ik gebruikte voor de mijne de eerste kleur in het palette als highlighter, de vierde kleur op mijn ooglid, de zevende kleur in mijn arcadeboog en de achtste kleur voor diepte in de buitenste ooghoek.Ilona: Net als Evi kocht ik het palette ook en ik ben er echt superblij mee! Hij bevat prachtig pigment en er zijn ontzettend veel combinaties mogelijk om te verwerken in een ooglook. Bij deze look gebruikte ik in de crease en buitenste ooghoek de elfde, aubergine-kleurige oogschaduw. De tiende, lichtbruine kleur bracht ik over het gehele ooglid aan en blendde ik vervolgens met de aubergine-kleur. Om het geheel af te maken plaatste ik op het midden van mijn ooglid, tegen de wimperrand aan nog een toefje goud. Dat maakte voor mij de look helemaal af.


Wat hebben wij mooie aankopen gedaan. Met dit palette kun je veel verschillende looks maken, want hij bevat neutrale tinten, highlighters, een zwarte tint en echte bijzondere pareltjes. De twee gouden oogschaduws en de bordeaux oogschaduw zijn bijvoorbeeld echt prachtig. Wel zul je van een overdosis shimmer moeten houden. Wat ik naast de mooie kleuren fijn vind, is dat de oogschaduws heel makkelijk blenden. En nu komt de grootste verrassing van dit product, namelijk de prijs. Dit palette is te koop bij Big Bazar en kost maar €2,79.

Wat ik alvast kan verklappen, is dat er binnenkort ook een review zal verschijnen van een andere variant van het Saffron palette.

Zijn jullie al benieuwd?

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuk palette, de kleuren zijn heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, toen ik de swatches zag was ik ook even in shock! Mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie kleurtjes heeft dit palette ! Kun je veel mooie looks mee maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een mooi palette zeg! De swatches knallen haast van je arm af.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bizar dat dit soort paletten zo goedkoop kunnen zijn, hij ziet er goed uit! Toffe kleurtjes ook, je kunt er veel verschillende kanten mee op. Wel ziet de oogschaduw er een beetje moeilijk blendbaar uit, klopt dat? Leuk artikel! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen