dinsdag 11 november 2014

Opgemaakt | Oktober 2014


Deze keer weer een opgemaakt in artikelvorm, want afgelopen maand heb ik (Ilona) mij schandalig gedragen wat betreft het opmaken van producten. Zó schandalig zelfs dat Evi en ik besloten om het maar weer eens op deze manier te doen, Evi in de video erbij laten zitten voor spek en bonen terwijl ik vertel hoe ik 16 geurkaarsen op heb gemaakt is namelijk niet de meest eerlijke manier...

Omdat ik de afgelopen maand extreem veel opgemaakt heb, zal ik voor de verandering niet ieder product apart behandelen. Alleen de producten die mij erg mee-of tegen zijn gevallen zal ik even uitlichten.


Ik begin maar meteen met de producten waarvan ik er het meeste heb opgemaakt, namelijk de geurkaarsen. Ik vertelde al eerder in een video en artikel dat ik zoveel geurkaarsen had die amper geur afgaven, dat ik ze het liefste zo snel mogelijk opmaakte. Zoals je ziet op de foto is dit behoorlijk goed gelukt.


Van de geurkaarsen waren dit mijn favorieten. Met name omdat deze kaarsen wél een geur afgaven. Je ziet voornamelijk kaarsen van de Primark, maar in het midden staat ook nog een kaars van Brise. Dit merk is o.a. te koop bij Action en in de supermarkt en de kaarsen branden helemaal op en laten een heerlijke geur achter in je kamer. Helaas ben ik vergeten er ook nog de Wax Moods kaars tussen te zetten (Action), maar ook dit merk is erg goed als het gaat om geurkaarsen.


Als het gaat om haarproducten heb ik mij deze maand erg goed ingehouden (al zeg ik het zelf). De shampoo en conditioners werkten in combinatie erg fijn, beide zacht voor het haar en ook werd mijn haar goed gevoed. Met de mousse van Andrélon was ik wat minder blij, deze doet zijn werk, maar gaf bij mijn haar (krullen) erg veel klitten. Iets wat erg vervelend is om de avond of ochtend na gebruik doorheen te kammen. Zelfs mijn geliefde anti-klitspray vond het moeilijk er doorheen te komen!


Zie hier het bij elkaar geraapte zooitje met producten die iedereen elke maand wel opmaakt. Doekjes, pads, een masker, alles zit ertussen! De deodorant van Rexona vond ik erg fijn en zou ik zeker aanraden. Er zit een handig vergrendel systeem op en de deodorant is erg zacht voor de huid.


Parfum! Misschien niet de meest luxe varianten, maar na de opgemaakte geurkaarsen is het opmaken van parfums nu mijn doel. Ik heb een lade vol met goedkope parfum dupes en die lade wil ik leeg hebben. Het eerste parfum dat ik ooit kocht zie je rechts liggen, Pistache van Immortal Love. De parfum is nog steeds te koop bij Action voor €1,79 en de geur is erg sterk. De body splash van H&M is helaas niet meer te koop, maar ik kan ze wel aanraden. So Elixir van Yves Rocher ruikt in tegenstelling tot Pistache weer heel zacht en bloemig. Een heerlijke geur! Het parfum is nog steeds te koop bij Yves Rocher.
Yves Rocher: Een frisse, uitdagende opening met essences van bergamot en roze peper. In het hart van de geur ontvouwt zich een verfijnde bloemensluier met essences van roos en sambac-jasmijn. Patchoeli en zuivere tonkaboon, die onlosmakelijk verbonden zijn met So Elixir, zorgen voor een nieuwe, perfecte balans die helderder en frisser is dan de eau de parfum.


De drie mascara's die je ziet liggen heb ik in combinatie gebruikt en samen waren ze echt een aanwinst voor mijn korte, blonde wimpertjes. De 'maximum length' mascara van Essence separeerde mijn wimpers en gaf ze meer lengte. De 'maximum definiton' mascara van Essence gaf de extra touch en de 'they're real' mascara van Benefit gaf net even die finish die mijn wimpers nodig hadden. M'n wimpers leken na de mascara's voller, langer en het leken er zelfs meer! Zonder spinnenpoten gelukkig, want als je mascara's goed opbouwt (net als je bij make-up doet) is het niet te zien.

Ik maakte eindelijk eens nagellak op, maar op die van Pieces na zijn ze niet meer te koop. De 'precious stones' van Rimmel is een soort liquid sand en was erg snel uitgedroogd (helaas!), maar ik had de lakken gelukkig genoeg gebruikt. Ook maakte ik nog twee testers op die beide erg fijn waren.

Ik hoop dat jullie dit nieuwe foto-concept (waarbij ik niet alle producten bespreek) leuk vonden, want het is zeer goed mogelijk dat we dit vaker gaan doen.

Welke producten maakte jij afgelopen maand op?

4 opmerkingen:

  1. Wat heb je veel opgemaakt! Vooral veel geurkaarsen hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Erg hè haha, gelukkig heb ik nu nog maar 3 geurkaarsen in mijn stash! En daar komt wel geur vanaf :)

      Verwijderen
  2. Wat een boel heb je opgemaakt! Goed bezig. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt echt veel opgemaakt zeg :) Wauw, echt veel geurkaarsen haha.

    BeantwoordenVerwijderen