donderdag 25 september 2014

Customize iT by Boozyshop


Mono's hier, mono's daar, mono's overal! Ik heb het over oogschaduw mono's en ik irriteerde mij zo erg aan de hoeveelheid losse die ik had, dat ik er iets mee wilde doen. Ik kende de lege palettes die je zelf kon opvullen wel, maar ik vond de meeste lege palettes toch wel erg prijzig. Toen Boozyshop aankondigde dat de Customize iT op de markt zou komen wist ik het meteen, deze moet ik hebben!Boozyshop brengt de laatste weken steeds meer 'eigen' producten op de markt. Kwasten, organizers en zo ook dit opbergsysteem voor losse oogschaduw mono's. De Customize iT is voorzien van een magnetische bodem waardoor de mono's goed blijven zitten. Ik vind de verpakking ook erg mooi. Mat, strak, zwart en met een venster waardoor je precies kan zien welke kleuren er in het palette zitten.Links zie je een bakje vol met mono's.. veel te veel eigenlijk, want ik raak dit bakje amper aan. De Customize iT is voor mij dus dé perfecte oplossing, omdat ik dan alles bij elkaar heb en het binnen handbereik ligt. Ik had al wat afmetingen gedaan en was er achter gekomen dat er precies 24 Catrice mono's in moesten passen. Ik heb er geen 24, maar het is natuurlijk altijd prettig om wat ruimte achter de hand te hebben.


De pans van de mono haalde ik er uit met een stanleymesje, dit was af en toe nog lastig, want op sommige pans zat zoveel lijm dat ik ze gewoon niet los kreeg. Toch leek dit mij de meest handige manier, want met je vingers of een schaar wordt ook zoveel geknoei.


En dit waren dan alle pans die ik wel uit de mono's kon krijgen. Bij drie mislukte het en bij een aantal zie je behoorlijk wat gesneuvelde oogschaduw, maar het is gelukt! De magneten pakken goed en ik heb nu eindelijk al mijn kleurtjes bij elkaar.


Zo ziet het er uit als je de verpakking afsluit. Inderdaad, je ziet het goed, een aantal van de oogschaduw is nog meer gesneuveld dan op de vorige foto. Ik was zo stom om het palette te laten vallen, wat dit als resultaat gaf. Heel jammer! Toch ben ik blij dat ik eindelijk alles bij elkaar heb. Die paar gram minder oogschaduw neem ik dan maar voor lief.

De Customize iT is voor mij in ieder geval een hele handige manier van opbergen, ik ga er zeker nog een aantal bestellen zodat ik snel van die vervelende mono's af ben! Natuurlijk zullen niet alle mono's zo perfect passen als deze van Catrice, maar alles is handiger dan een bakje met losse mono's waarbij het een eeuwigheid zoeken is naar de perfecte kleur.

Customize iT by Boozyshop - €14,95 - te koop via Boozyshop

Ben jij al bekend met de lege palettes als opbergsysteem voor oogschaduw mono's?

6 opmerkingen:

 1. Ah zo handig zo'n palette, heb je alle kleurtjes bij elkaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is wel echt een gaaf idee zeg, bespaart ook best veel ruimte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het idee is leuk, alleen niet echt iets voor mij. Ik ben ook echt een kluns en laat alles erg snel vallen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tip voor de volgende keer, verwarm ze een 20 seconden op een stijltang, wel met bakpapier ertussen. Dan wordt de lijm warm en kun je hem er zo uit krijgen. Wel oppassen want de metalen pans zijn ook heel heet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, goede tip! Die houd ik zeker in m'n achterhoofd voor de volgende keer, dankjewel :)

   Verwijderen
  2. Kijk eens op youtube, filmpjes over 'depotting'. En je oogschaduws kan je maken met alcohol! Daarvoor zijn ook veel filmpjes over te vinden als je 'eyeshadow pressing' oid intikt op youtube.

   Verwijderen