maandag 4 januari 2016

Hema | Soft Matt Lip Balm 09, 10, 11


Eigenlijk ben ik schandalig laat met dit blogbericht. De soft matt lip balms die ik je vandaag laat zien zijn namelijk van de fall/winter collectie van 2015. Toch heeft het Hema filiaal in mijn dorp de producten nog liggen en aangezien ik er erg enthousiast over ben, wil ik jullie deze nog graag laten zien!

09 - 10 -11

Ik houd van een lip product met matte finish en toen Hema vorig jaar met de soft matt lip balms kwam schafte ik meteen nummer 1 tot 8 aan. Nu Hema drie nieuwe kleuren voor het najaar uit heeft gebracht konden deze natuurlijk niet missen in mijn stash.

09 - Een intense, donkerpaarse kleur. Voor mij is dit altijd een kleur waarmee ik op moet letten. Ik heb een lichte huid en dit soort kleuren maken mijn gezicht snel grauw.
10 - Gewoon goed, bordeaux rood. Verder is hier niet veel over te zeggen. Dit is een kleur die iedereen kan hebben.
11 - Dit vind ik een bijzonder kleurtje! Hij ligt tussen oranje en bruin is, een echte herfsttint. Het is een kleur die makkelijk elke dag gedragen kan worden.

De lip balms zijn niet volledig mat, zoals de naam al doet vermoeden. Zelf vind ik dit erg prettig, omdat het de lippen toch minder uitdroogt en het effect nog steeds mooi is. Een lipbalsem aan het eind van de dag is genoeg om de lippen zacht te houden.


Wauw, deze paarse kleur vind ik mooi! Er zit een wijnrode ondertoon in, wat hem niet zo donker maakt als verwacht. Wel moet je bij het opbrengen voorzichtig zijn, want de lip balm dekt niet helemaal gelijkmatig. Een lip potlood eronder aanbrengen is dan ook een goede oplossing!


Ik vind dit een mooie kleur, maar niet bijzonder. Rood vind ik altijd maar gewoon rood en daar houdt het voor mij mee op. Deze kleur dekt wel beter in vergelijking met nummer 9 en ook zijn er geen velletjes te zien.


Ja, deze kleur vind ik nou mooi! Neutraal en geschikt voor elke dag. De kleur ligt tussen bruin en oranje in, waarmee hij helemaal past bij het seizoen.


Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aanwinsten. Ze maken niet alleen mijn collectie compleet, maar zijn ook nog eens fijn in het gebruik. De lip balms blijven zo'n 3 tot 4 uur zitten en in die tijd kan je gewoon eten en drinken zonder dat de lip balm teveel van de lippen slijt. Alleen bij de paarse kleur moet je er op letten dat hij gelijktijdig slijt, anders ziet het er niet mooi uit. Mijn favoriet van de drie is nummer 11, die zal ik de komende tijd nog veel gaan dragen.

Hema Soft Matt Lip Balm - €3,50

Wat is jouw favoriete lipkleur voor de winter?

No Comments Yet, Leave Yours!