woensdag 9 december 2015

John van G | Brilliance Powder / highlighter nr. 70


Toen ik laatst in de plaatselijke drogisterij liep, kwam ik een merk tegen dat ik nog niet kende. De producten van John van G zagen er op het eerste gezicht niet heel bijzonder uit, maar de bronzers en highlighters trokken mijn aandacht. Een paar euro korting trok me over de streep er eentje mee te nemen en te reviewen.


De verpakking is niet per se om over naar huis te schrijven. De glimmende zilveren deksel is niet bepaald mijn smaak, maar ik werd verliefd op de poeder die door de deksel tevoorschijn kwam. Wel zorgt het spiegeltje onder de poeder voor een luxere feeling en merk ik dat het doosje stevig is en goed opent en sluit.


John van G heeft vier van deze Brilliance poeders in het schap liggen. Het merk noemt deze allemaal highlighters, maar ik zou nummer 30 en 90 eerder de naam bronzer geven. De poeder die ik heb is 70 en naast deze is er nog nummer 01, die bij het swatchen in de winkel ontzettend op een dupe van Mac Soft & Gentle leek. Een Brilliance Powder verpakking bevat 10 gram.De kleur die ik koos heeft een duidelijke roze ondertoon en bevat daarnaast deeltjes goud en donkerrood. Het is een gebakken highlighter, wat zorgt voor een prachtig plaatje, zoals je hierboven kunt zien. Genoeg gepraat over het uiterlijk, swatchen maar!


Veel foto's, omdat het gewoonweg heel lastig was om de kleur goed op de foto te krijgen. En dat terwijl deze in het echt zorgt voor een schitterend resultaat. Ik zal de kleur zo goed mogelijk proberen te omschrijven. Om te beginnen is de roze kleur duidelijk te zien. Ik zou het effect bijna kunnen vergelijken met een blush als 'Rose Gold' van Sleek, maar dan niet zoveel pigment. De nadruk bij dit product ligt echt op glittertjes en glans. De glans is een beetje parelmoer en de glittertjes zijn voornamelijk goud. Ik ben fan. Wel zou ik aanraden deze intense highlighter te combineren met een matte blush.

Dan een nadeel: de highlighter is enorm korrelig. De poeder met een kwast aanbrengen is heel lastig en eigenlijk zonde. Er gaat dan namelijk heel wat product verloren, waarna er op het gezicht bijna niets van te zien is. Ik heb besloten het product voortaan met mijn vinger aan te brengen, wat ik op de foto's hierboven ook heb gedaan.


Ik heb weer een prachtige highlighter aan mijn collectie mogen toevoegen, zoals je kunt merken. Op de wat matige verpakking en korreligheid na ben ik enorm over het product te spreken. Het resultaat van glans en glittertjes op mijn wangen is schitterend, met mate. De Brilliance Powder zal de show stelen de aankomende kerstdagen. Als je het mij vraagt alle €14,95 waard, wat dus de prijs is zonder korting. Je kunt make-up van John van G verkrijgen via hun webshop of bij sommige drogisterijen.

Was jij al bekend met het merk John van G?

3 opmerkingen:

  1. Dit product ziet er echt schitterend uit. De highlighter heeft een erg warme kleur: voor mij zou hette warm zijn, maar voor donkerdere huidjes is dit een prachtig product.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow wat een prachtige highlighter! Ken het merk nog niet, maar t ziet er goed uit :)

    BeantwoordenVerwijderen