zaterdag 5 december 2015

5 items die je te weinig gebruikt


Weet je dat ook nog? Je had vroeger een velletje met stickers die té mooi waren om op te plakken, dus dan bewaarde je ze gewoon tot het al-ler-beste moment. Ongemerkt doe ik dat nog steeds een beetje. Vooral bij de volgende vijf producten…

1. Nagelstickers

Óf ik ben te lui om mijn nagelspulletjes te gebruiken, óf ik ben er gewoon net even te zuinig op. Dat eerste zou heel goed mogelijk zijn, maar van sommige van mijn alles-behalve-nagellak-zelf-dingen zijn limited edition en daarvan wil ik gewoon niet dat ze op gaan. Zoals mijn caviar nagelstickers van Essence en mijn Cinderella stickers van Essence. Kortgezegd, Essence wat doe je me aan? Ik moet mezelf maar even een schop onder mijn kont geven en gewoon genieten van wat ik in huis heb!

2. Geurkaarsen

Misschien ben ik wel overdreven zuinig, maar bij sommige geurkaarsen draai ik na een uur of twee de dop er weer op. ‘Straks is-ie op!’ en ‘Deze kaars was zoooo geweldig!’. Als je echt zo gehecht bent aan een kaars, koop dan gewoon een back-up. Dat is in ieder geval hoe we het bij World Full of Polish aanpakken. :) 

3. Sjaals

Dit zal niet voor alle vrouwen (of mannen) gelden, maar ik kan me voorstellen dat je een redelijke collectie van sjaals in de kast heb liggen en er, net als ik, maar één of twee gebruikt. Een zwarte of grijze past lekker overal bij en toch heb je een zwak voor die prachtige rode van de Primark of H&M. Of een sjaal met katten, super tof! Zonde van al die prachtige items, fashionista's!


4. Mono oogschaduws

Het gaat misschien wel eens per maand door je hoofd: 'Deze mono is echt outstanding. Een kleur als deze heb ik écht nog niet in mijn collectie!' Langzaamaan beginnen deze mono oogschaduws op te stapelen in je make-up collectie. En elke dag weer grijp je een (nude) palette uit de kast, omdat je te lui bent om die prachtige mono's met elkaar te combineren. Dat is in ieder geval hoe het bij mij gaat. Snap je wat ik bedoel?

5. Maskertjes

'Wat?? Maar één euro? Dat kost bijna niks!' Je krijgt zelfs af een toe een masker gratis van je Kruidvat spaarpunten. Maar hoe vaak brengen wij meiden nou echt een maskertje op? Ik eerlijk gezegd misschien één keer per maand of per twee maanden. En als ik dan een maskertje opbreng, pak ik die handige tube van Freeman.

Hebben jij ook last van dit zuinige gedrag?
Welk item gebruik jij te weinig?

2 opmerkingen:

  1. Haha de oogschaduws herken ik zeker, daarom heb ik die ook nagenoeg geen meer. Ik gebruik twee keer per week een masker maar niet van die goedkope, dat kan mijn huid niet hebben. Nagestickers begrijp ik dan wel weer, ik vergeet het gewoon haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. so true! vooral nagelstickers en geurkaarsen.. het zijn items die je te snel en makkelijk koopt en dan laat liggen >_<

    BeantwoordenVerwijderen