maandag 7 september 2015

MAC | Please Me lipstick


Ken je dat probleem? Dat je naar een winkel gaat voor een bepaald product, maar je er dan bij het testen achter komt dat het product helemaal niet voldoet aan je verwachtingen? Ik had het met MAC Faux, de lipstick en daarom besloot ik als troost gewoon een andere kleur mee te nemen. Het werd Please Me, die de test wél doorstond. Benieuwd wat ik er van vind? Lees vooral verder!


Als je een top 5 moest maken van de meest populaire lipsticks van MAC dan is Please Me er eentje die er zeker in zal voorkomen. De lipstick zit verpakt in de zwarte, kogelvormige huls die we kennen van MAC en zit hier erg stevig in. Wat ik al merkte bij mijn Viva Glam lipstick is dat de dop erg goed vast zit en ik vind dit heel erg fijn. Het voorkomt een verdwaalde dop in je tas en een lipstick die kapot gaat. Sowieso een plus!


De kleur van Please Me vind ik erg mooi. Het is moeilijk te omschrijven, maar de kleur is en wat doffe roze tint, die tegen oud roze aan ligt. De lipstick heeft een matte finish en ik vind dit altijd een chiquere uitstraling geven dan andere finishes. Nog een voordeel, de lipstick smeert ondanks de finish zeer fijn uit! Waar het bij andere merken vaak wat stroef gaat, is dit bij MAC niet het geval. Ook worden kleine velletjes op de lippen goed bedekt, al blijft het wel weer uitkijken dat de lipstick niet te snel in de lijntjes van je lippen trekt. Af en toe checken of de lipstick nog goed zit is wel zo handig.


En dit is hem dan op de lippen, ik vind hem erg mooi! Het is wel echt een kleur die bij je huidskleur moet passen, dus mocht je nieuwsgierig zijn, dan raad ik je aan om altijd even langs een counter te gaan om het product te test.


Na mijn aankoop van Please Me is het een lipstick geworden die ik er dagelijks bij pak. Het is een zeer geschikte kleur voor dagelijks gebruik en staat eigenlijk bij elke look wel mooi. De lipstick blijft 4 tot 5 uur mooi zitten en overleeft een drankje of maaltijd met gemak, dus mocht je nog op zoek zijn naar een lipstick met een mooie matte finish, dan zou ik snel even langs een counter lopen!

Een lipstick van MAC kost €19,00 en is te koop bij de counters en online.


Wat is jouw favoriete matte lipstick?

2 opmerkingen:

  1. Dit is zo'n kleur die heel veel mensen goed staat en super draagbaar natuurlijk, mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat dit een kleurtje is die je iedere dag kan dragen. Deze staat absoluut nog op mijn wishlist.

    BeantwoordenVerwijderen