zaterdag 5 september 2015

Freedom nail polish | 404 & 414


Naar mijn mening hoeft niet elk artikel zo uitgebreid te zijn. Voor twee nagellakjes heb ik eigenlijk helemaal niet zoveel woorden nodig. Als we maar een antwoord krijgen op de vraag: moet je deze lakjes aanschaffen?


Van het merk Freedom ken ik tegenwoordig blushes, oogschaduwpalettes en andere make-upproducten. Van nagellak van het merk had ik nog niet vaker gehoord, maar ik kwam deze tegen op een webshop. Ze waren niet duur, dus wat hield me tegen?


Nude kleuren spreken me de laatste tijd steeds vaker aan en de hoop is dan maar altijd dat ik weer een uniek exemplaar in da pocket heb. Hopelijk valt 404 in de smaak. Jup, helaas geen namen voor deze lakken, maar dit zien we vaker bij zulke low-budget merken. 414 is het andere lakje in deze review. Misschien komt het door de afgelopen lente- en zomerdagen, maar groene nagels vind ik weer helemaal te gek.404 dus. Deze doet me denken aan een andere lak: Essence Crunchy Cupcake. Maar dan een stukje lichter en glanzender, wat misschien niet goed overkomt op de foto. Helaas komt dat 'lichtere' niet goed tot zijn recht. De dekking is bij twee laagjes niet goed genoeg, als je het mij vraagt.


Ook 414 dekt niet helemaal goed met twee laagjes en ik vind dat dat bij zo'n kleur wel de bedoeling is. Vooral omdat ik weet dat er andere lime-groene lakken zijn die wel goed dekken. Helaas pindakaas.


Nee, ik zou deze lakken niet opnieuw kopen. Misschien zou ik dan voor een meer afwijkende kleur gaan. Op Boozyshop kun je dit gelukkig goed zien, want bij elke lak is een foto van een swatch bijgevoegd. Wel moet je dan rekening houden met drie laagjes of meer, wat ik zonde vind. Ik ga toch liever voor Essence, want de prijs is nagenoeg hetzelfde als deze (€1,99) en de dekking daarvan is vaak nog beter. Maar neem vooral zelf een kijkje op internet, want wie weet zit er een mooie kleur voor je tussen! Snel drogen en goed blijven zitten doen de lakken namelijk wel. 

Welke kleur nagellak mis jij nog in je stash?

1 opmerking: