woensdag 4 februari 2015

NOTD | Barry M Fasion Icon


Als 'beautyblogger' wil je, bij het reviewen van nagellak, graag over een reeks van kleuren van het merk beschikken. Toch vind ik niet alle nagellak het waard om toe te voegen aan mijn collectie. Fashion Icon van Barry M daarentegen wel. Daarom laat ik deze jullie vandaag zien in een NOTD. 



Misschien kan je je nog wel herinneren dat ik Rotterdam bezocht en er een shoplog van plaatste op WFOP. Ik zag bij River Island wat producten in de sale, waaronder heel veel nagellak. Toch ging mijn aandacht naar een nagellakje buiten de sale. Er is bij River Island heel veel keuze uit nagellak van Barry M en ik ben vooral fan van de liquid versies. Ook het lakje Fashion Icon valt daaronder. Er waren meerdere kleuren om uit te kiezen, maar deze stak er voor mij echt bovenuit. 



Fashion Icon heeft veel verschillende dimensies. Het is in real life pas echt goed te zien, maar ik zal jullie het zo goed mogelijk proberen te omschrijven. De lak heeft een paarse basis en is dus een liquid sand, maar daarnaast ook een glitterlak. De paarse basis heeft een ruwe textuur, maar bevat ook holografische en vooral blauwe glitters. Verder merk ik dat er met de dekking iets vreemds aan de hand is. In gewoon daglicht lijkt Fashion Icon niet geheel te dekken, maar in kunstmatig licht is deze juist prachtig. Je kunt het verschil zien tussen de twee foto's hierboven. Ten slotte heeft dit lakje van Barry M een korte droogtijd, maar dat was al te verwachten van de soort en van het merk. 


Fashion Icon heeft zo'n vier dagen netjes op mijn nagels gezeten en was nogal pittig om van mijn nagels te verwijderen. Naast dat minpuntje ben ik er in ieder geval enorm enthousiast over. Deze lak is heel uniek en het lijkt wel alsof er een eenhoorn op mijn nagels heeft gepoept. Je snapt vast wat ik bedoel. Ik betaalde er €5 voor en dat vind ik helemaal niet duur.

Wat is jouw favoriete lak van Barry M?

Lees ook:



3 opmerkingen: