zondag 14 december 2014

Sinful Colors | nail polish


Een tijdje terug kwam ik bij de Kruidvat en eindelijk had ik wat centjes over om wat nieuwe lakjes te kopen. Ik liep de vakken van Catrice en Essence voorbij, maar stopte wel bij Sinful Colors. Ik had nog helemaal geen lakjes van het merk en had er zoveel over gelezen dat ik nieuwsgierig werd. Ik kocht er daarom maar meteen vijf, in totaal verschillende kleuren.


Ik kocht vijf lakken in totaal verschillende kleuren en ook niet gerelateerd aan het seizoen. Ik was gewoon heel erg nieuwsgierig en wilde dus alles goed gaan testen. De namen van de lakken zijn simpel, 'wel leuk' en hebben niets te maken met de kleuren. De potjes en het kwastje vind ik mooi en handig. Het kwastje is wat langer waardoor je zonder al te veel moeite kan lakken.

Op de volgende foto's zie je de lakken in normaal licht en zonlicht, zonlicht is wat het dichtste in de buurt komt van de kleur.

 Innocent

Dit lakje verbaasde mij echt meteen bij het opbrengen. Niet door de naam, niet door de kleur, maar door de dekking! Eén laagje heb ik gebruikt en toen was het al genoeg. Geen tips meer te zien, echt een perfecte dekking dus. De kleur vind ik ook heel erg mooi, lime groen en een beetje neon.

 Verbena

De laatste tijd grijp ik steeds vaker naar paarse tinten en ook dit is echt een prachtig lakje. Deze lakt dekt na twee lagen volledig en neigt qua kleur toe naar lila. Het is een lastige kleur om te omschrijven, maar het ligt tussen pastel paars en pastel lila in.

 Boom Boom

Roze! Ik houd van roze en deze roze is zó fel dat ik in combinatie met de naam meteen aan Nicki Minaj moest denken. Helaas werd ik snel teleurgesteld, de lak dekt namelijk na drie lagen nog niet goed. Ik kan nog steeds mijn tips zien. Van veraf is de kleur wel mooi, lekker fel en een beetje tegen neon aan. Misschien dat de kleur met een witte basis wel goed overkomt en je dan geen tips meer ziet?

Unicorn

Bij de naam 'Unicorn' zou ik niet zo snel denken aan een gele lak, eerder aan iets met veel glitters en gedoe, als het maar bijzonder is. Nu vind ik dit gele lakje ook wel bijzonder, maar om hem dan meteen Unicorn te noemen... ik weet het niet. Dat gevoel krijg ik ook bij dit lakje, na drie lagen zijn mijn tips nog redelijk te zien en de kleur is het voor mij op de een of andere manier nét niet.

Easy Going

Dit vind ik zo'n prachtig lakje! Misschien wel mijn favoriet van de vijf. De kleur is een mix tussen zalm, crème en wit en dekt na twee lagen. Dit is echt zo'n kleur die je elke dag kan dragen, bij elke outfit en voor elke gelegenheid, lekker functioneel dus.


Op twee lakken na ben ik zeer tevreden over Sinful Colors. Een mooie, egale dekking, prachtige kleuren en een korte droogtijd. Ik heb in het vak weinig bijzondere kleuren/finishes gezien, maar als je op zoek bent naar één bepaalde kleur zou ik zeker een kijkje nemen in het schap, want de kwaliteit vind ik zeker fijn.

Sinful Colors nagellak kost €1,99 en is te koop bij Kruidvat

Heb jij al lakken van Sinful Colors in je collectie? Welke is je favoriet?

2 opmerkingen:

  1. Jeetje, ze zien er voor de prijs zeker goed uit! Verbena vind ik erg mooi :) Ik heb Sinful Colors ook in de Kruidvat gezien een tijd geleden. Werd er wel erg benieuwd naar ^^

    BeantwoordenVerwijderen